Hostme
Image default
Auto's en Motoren

Rittenregistratie: het zwarte kastje wordt zeer zorgvuldig gemonteerd

Fijne rittenregistratie. Want, en nu komt de Duitse aap uit de mouw. BMW is heel lang geleden begonnen als een fabriek waar ze vliegtuigen maakten. Er volgt nu een heel klein grapje. Dus ben een beetje voorzichtig met heel hard rijden met een BMW. Want er is een heel klein risico dat de auto de lucht in gaat. Op zoek naar het ruime sop. Vogels zullen heel raar opkijken als er zeer plotseling een BMW in de lucht opduikt. Een zwaluw, een eend, een reiger, een pelikaan, een roek, een mus. Rittenregistratie.

Rij niet te hard met een BMW anders stijgt ie misschien op

Rittenregistratie. Deze vogels zullen zeer raar en verbaasd opkijken bij zo’n vreemde vogel. Een vreemde eend in de bijt om nog maar te zwijgen over een ooievaar, een vink, een kruisbek, een merel, een lepelaar. Zij allen vragen zich terecht af of de mens nu helemaal gek is geworden. De conclusie is rij met een BMW onder je kont niet te hard. Hou je altijd aan de toegestane snelheid. Dat zorgt ervoor dat je met een BMW niet de lucht in gaat. En veiligheid is belangrijk. Rittenregistratie.

De rode BMW wordt helemaal vol geladen met vier zware koelboxen

Rittenregistratie. Veiligheid staat op nummer één. Dit is zonder meer genoeg over BMW uit het zuiden van Duitsland. We gaan nu lekker een rit maken. Maar we gaan er eerst voor zorgen dat we onderweg zeker niets te kort komen wat betreft eten, drinken, snoep en snacks. U en ik, schrik niet, nemen maar liefst vier hele grote koelboxen mee aan boord. En alle vier koelboxen zijn helemaal tot aan de nok gevuld. De vier koelboxen zitten alle vier boordevol. U en ik gaan eens op ons gemak kijken. Rittenregistratie.