Hostme
Image default
Internet marketing

Jouw doelgroep overtuigen met een bedrijfsfilm? Het werkt.

Jouw doelgroep overtuigen met een bedrijfsfilm? Het werkt.

Visualisatie van informatie werkt. We kunnen nog zoveel uitleggen met woorden, vaak valt het kwartje pas echt als iemand het laat zien. Mensen begrijpen visuele informatie niet alleen beter, maar onthouden het ook langer. Ideaal als je de identiteit van jouw organisatie wilt overbrengen op de kijker. En doordat video makkelijk te delen is, is het potentiële bereik van een bedrijfsfilm enorm. Maar dan moet je er wel voor zorgen dat je een goéde bedrijfsfilm maakt.

Iedere bedrijfsfilm is uniek

Iedere video is maatwerk. Een goede bedrijfsfilm past bij jouw bedrijfsidentiteit en sluit aan bij jouw doelgroep. Een goede bedrijfsfilm laat jouw organisatie op authentieke en aantrekkelijke wijze zien, terwijl je precies die dingen laat zien waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Hoe je dit doet, daar zijn verschillende smaken in mogelijk. En zul je keuzes moeten maken in wat je wel laat zien en wat je niet laat zien. Niemand zit namelijk te wachten op een speelfilm of een video zonder rode draad. Daarom adviseren wij jouw bedrijfsfilm te laten maken bij een professioneel videobedrijf, zoals videomarketingbureau ZoomWorks.

Een bedrijfsfilm laten maken

Het grote voordeel van een bedrijfsfilm laten maken bij een professionele videopartij is dat zij veel ervaring hebben in het produceren van video’s. Het team van ZoomWorks werkt dagelijks aan verschillende video’s en animaties voor diverse klanten. Hierdoor weten ze precies wat wel werkt en wat niet werkt, én waar de valkuilen liggen. Ook kunnen ze je goed begeleiden in het maken van keuzes, denken ze met je mee en komen ze met ideeën en inspiratie. Hun tekstschrijvers weten precies hoe ze jouw verhaal helder, krachtig én beknopt neer kunnen zetten. En hun audiovisuele specialisten weten dit te vertalen naar sprekende beelden die passen bij jouw corporate identity.

De kosten van een bedrijfsfilm laten maken

ZoomWorks krijgt vaak de vraag wat een bedrijfsfilm laten maken nou eigenlijk kost. Dat verschilt per productie. De ene bedrijfsfilm kost 3.000 euro terwijl de ander 10.000 euro kost. Hoe dat kan? Iedere bedrijfsfilm is uniek en vraagt om een andere aanpak. Waar de een met één opnamedag en alleen maar werknemers in beeld wil, pakt de ander uit met een aantal opnamedagen op meerdere locaties met een presentator. Het is maar net wat je wilt, wat bij je doel past, en hoeveel je wilt investeren. Vaak geldt wel: hoe meer arbeidsuren in de productie gestoken moeten worden, hoe hoger de prijs.

Meer weten over een bedrijfsfilm laten maken?

Nieuwsgierig geworden naar ZoomWorks of wil je meer weten over een bedrijfsfilm laten maken? Neem eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op. ZoomWorks helpt je graag verder!

https://zoomworks.nl/bedrijfsfilm-laten-maken/