Hostme
Image default
Gezondheid

Werk met inzet en gevolgen

Een letselschade advocaat uit Goor kan je helpen nadat je een ongeluk op je werk hebt gehad. Vooral op beroepen waarbij je je lichamelijk flink moet inzetten, komt het nog wel eens voor dat er iets mis gaat. Als je veel de hoogte in moet voor je werk en je valt naar beneden, dan kom je daar niet vaak met een paar krasjes vanaf. Er zal al snel gecontroleerd moeten worden of je een hersenschudding hebt, maar dan heb je alsnog geluk. Bij de zwaardere letsels hou je er een lange periode van herstel aan over en blijf je ook nog eens met de gemaakte kosten zitten.

Wie zijn verantwoordelijkheid?

Dit lijkt ons niet de bedoeling en daarom helpen we je graag om het geld terug te krijgen. Natuurlijk zit een ongeluk in een klein hoekje en zou het ook je eigen schuld kunnen zijn. Als jij jezelf niet goed hebt vastgemaakt en daardoor naar beneden bent gevallen, dan ben jij degene die verantwoordelijk is. Mocht je ervan overtuigd zijn dat de fout bij het bedrijf waar je werkt ligt dan kijken we graag met je mee naar de bewijzen ervan. Als we kunnen aantonen dat het bedrijf inderdaad verantwoordelijk is voor jouw letsel dan kan je met de letselschade advocaat in Goor heel wat geld gaan opeisen.

Hou je werknemer in de gaten

In een situatie dat je werknemer je in onveilige situaties heeft neergezet, is de kans groot dat de rechter uiteindelijk bepaalt dat hij jou geld moet betalen voor de gevolgen. Het kan namelijk niet zo zijn dat hij hier zomaar mee weg komt. Hij had voor betere werkomstandigheden moeten zorgen, want dit is niet acceptabel. Zo is het wel eens voorgekomen dat iemand die op de zesde verdieping de ramen moest lappen nergens aan vast werd gezet. Gelukkig is dit goed gegaan, maar is dit wel levensgevaarlijk. Als hij was gevallen was er ook best een kans dat hij dood was gegaan.