Hostme
Image default
Hobby en vrije tijd

Gezondheid en astrologie

Gezondheid en astrologie

Gelukkig lijkt de wereld na een lange slaap langzaam te ontwaken voor de noodzaak van een meer holistische manier van leven, een meer geïntegreerde manier om naar gezondheid te kijken. Is gezondheid een bijna onbereikbaar doel, of een natuurlijke gang van zaken? Ik geloof die genezers en artsen die ons vertellen dat gezondheid onze natuurlijke toestand is of zou moeten zijn. In plaats van altijd op zoek te gaan naar de schuldigen van onze ziekten en aandoeningen, kunnen we misschien de eerste stap zetten naar een perfecte gezondheid en welzijn door opnieuw te definiëren wat gezondheid werkelijk is.

Er is een ongelooflijke hoeveelheid genetische variatie tussen mensen, en vanuit het perspectief van astrologie is er ook een grote verscheidenheid aan combinaties van planetaire invloeden mogelijk. Streven naar een exacte ideale numerieke waarde van body mass index, bloeddruk, lichaamsgewicht is niet alleen onredelijk, het legt ook veel stress op mensen die zich beter willen voelen, gezonder willen zijn. Stel je voor dat er maar één maat kleding beschikbaar zou zijn in de winkels. Afgezien van de paar gelukkigen die echt zo groot zijn, zou de rest van de wereld zich constant ongemakkelijk voelen.

Verschillende mensen gedijen op verschillende diëten, profiteren het meest van verschillende soorten lichaamsbeweging, genieten van verschillende werkomgevingen. Hoewel medische astrologie een zeer uitgebreid en technisch gebied van astrologie is, zijn er een paar dingen die de leek ten goede kunnen komen in hun zoektocht naar het bereiken en behouden van een ideale gezondheid en welzijn.

De Sterrenbeelden

Mensen die de meeste of al hun planeten in mannelijke sterrenbeeldeninje horoscoop morgen hebben (Vuur: Ram, Leeuw, Boogschutter of Lucht: Tweelingen, Weegschaal, Waterman) kunnen “droge” en “hete” omstandigheden ontwikkelen. Hoge bloeddruk, hartaandoening, stress, koorts, enz. Het is duidelijk dat wanneer de ziekte zich eenmaal heeft gemanifesteerd, men een gekwalificeerde arts moet raadplegen, maar de sleutel tot succes in gezondheidszaken is eigenlijk het vermijden van de ziekte.

Het toevoegen van activiteiten die water- en aarde-energie diehoroscoop Steenbok brengt, zoals zwemmen, wandelen, vechtsporten, spelen, of op zijn minst naar muziek luisteren, zingen, dansen, schilderen, tekenen, zal de elementaire onbalans herstellen en daardoor deze potentiële gezondheidsproblemen vertragen of volledig vermijden. Evenzo kan het enigszins aanpassen van het dieet met meer “nat” en “koud” voedsel een grote bijdrage leveren aan het bereiken van evenwicht. Hoewel men gezond is, zijn er absoluut geen drastische veranderingen nodig. Het voorzichtig opnemen van deze energieën in ons leven vereist geen enorme financiële investering of een volledige verandering van gewoonten.

Aan de andere kant zijn er mensen wiens geboortekaart de meeste of alle planeten in vrouwelijke tekens (Water: Kreeft, Schorpioen, Vissen en Aarde: Stier, Maagd, Steenbok) toont. Type 2 Diabetes, gewrichtsproblemen, obesitas, lethargie en depressie worden vaak veroorzaakt door dit soort elementaire onbalans. Mensen met deze planetaire regeling zullen veel baat hebben bij explosieve sporten, aerobics, tennis, voetbal, debatteren, naar lezingen gaan, deelnemen aan grote groepsactiviteiten, enz. Hete kruiden, hartige snacks, droge noten, peulvruchten, knoflook, gember toegevoegd aan, of verhoogd in de voeding kan het evenwicht herstellen door de ontbrekende vuur- en luchtenergieën te verschaffen. Het is het beste om niet te veel snoep te eten, omdat geraffineerde suiker voor iedereen zeer schadelijk kan zijn, en vooral voor mensen met dit soort elementaire onbalans.

Perfecte lichamelijke en geestelijke gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en ze zijn zeer persoonlijk. Wat sommige mensen ten goede komt, kan helemaal niets doen, of zelfs ronduit schadelijk zijn voor anderen. Je “zelf” en je plaats in het Universum kennen, en veilig zijn in je verbinding met het Goddelijke, zijn essentieel om de juiste manier te vinden om gezond te blijven.

Bron:
Zodiac Horoscoop