Hostme
Image default
Hosting

Achteruitrijcamera’s voor bestelbussen

Achteruitrijcamera’s zijn een super handige uitvinding die het parkeren en achteruitrijden met een voertuig een stuk makkelijker maakt. Nu hoef je niet meer de hele tijd achterom te kijken of je niet tegen een paaltje of struik aanrijdt, want je kan het gewoon allemaal zien op je scherm. Je hebt je ogen om vooruit te kijken en je achteruitrijcamera om achteruit te kijken.  Niet elke achteruitrijcamera is hetzelfde, er zijn heel veel verschillende soorten voor diverse voertuigen en modellen. In dit artikel ga ik bespreken welke camera het beste bij een bepaalde types bestelbussen past.  

 

Als eerste heb je de Fiat Ducato, dat is een redelijk grote, gesloten bestelbus. Het is een typische bedrijfswagen die geschikt is voor het vervoeren van spullen of bijvoorbeeld als bestelbusje. De perfecte achteruitrijcamera Fiat Ducato is de VZ-51, te koop bij achteruitrijcamerawinkel.nl. Deze camera is geschikt voor bussen die gesloten zijn en dus alleen bij de bestuurderskant en meerijderskant een deur hebben, en natuurlijk een achterklep. De VZ-51 is perfect voor gesloten bussen, omdat deze bij het derde remlicht geplaatst wordt zodat hij bijna onzichtbaar is en niet in de carrosserie hoeft geboord te worden. Het remlicht op de Ducato is hoog, waardoor het zicht door de camera prima is. Het verhoogt de veiligheid, aangezien je geen achteruitkijkspiegel hebt.

 

Voor de Opel Vivaro, een open bestelbus met schuifdeuren aan de zijkant, is een Sony camera in combinatie met een 7” LCD-kleurenmonitor de beste optie. Deze achteruitrijcamera kan je aan je bovenste remlicht bevestigen, zo hoef je niet te boren in de carrosserie en kan de bus nooit gaan lekken door de boorpunten. Deze camera is ideaal voor parkeren, filerijden en achteruitrijden. De kijkhoek van de camera is 170 graden, waardoor de speciale maneuvers zo veilig mogelijk zijn.

 

Net zoals de Opel Vivaro is de Renault Trafic een bestelbus, deze kan open of gesloten zijn. De ideale achteruitrijcamera Renault Trafic voor de ze bus wordt leehnavasor bevestigd aan het derde remlicht. Hierdoor is hij hoog geplaatst en kan je er heel veel door zien. Dus, voor elke bestelwagen een perfecte achteruitrijcamera.

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/