Hostme
Image default
Hosting

Te allen tijde de salarisadministratie op orde

Als startend ondernemer of grote onderneming kan het soms lastig zijn om personeelsgegevens zorgvuldig te kunnen verwerken. Verlofaanvragen moeten juist geregistreerd worden en ook is het nodig dat ziekmeldingen allemaal verwerkt worden. Wanneer dit niet op de juiste manier geschiedt, kan het voorkomen dat er fouten gemaakt worden in de salarisverwerking. Uiteraard pakt dit nooit voordelig uit, want zowel de werknemer als werkgever krijgen te maken met een foutieve af- of bijschrijving. Het is om die reden dus van groot belang dat zowel de personeelsadministratie als salarisverwerking zorgvuldig gedaan worden en op orde zijn. Ondervind jij als startend ondernemer ook geregeld problemen met de salarisverwerking? Denk er dan eens over na om de salarisadministratie uitbesteden aan CBBS!

CBBS is een hr adviesbureau en salarisverwerkingsbedrijf, die als geen ander weet hoe hiermee omgegaan moet worden. Op de eerste plaats kunnen wij jou uit de brand helpen door de salaris- en personeelsadministratie over te nemen en deze te structureren. Echter, wij zijn er niet alleen voor om jouw personeels- en salarisadministratie te beheren, maar kunnen jou ook adviseren om dit te verbeteren of zelfs te optimaliseren. Hiervoor laten wij een HR adviseur met jou in gesprek gaan, die samen met jou gaat onderzoeken waar de fout zich bevindt en hoe het grotere geheel weer op orde komt. Daarnaast is het mogelijk om met deze adviseur te achterhalen of loonstroken kloppen en de juiste informatie tonen aan de medewerker.

Heb jij moeite met het op orde krijgen van de salarisadministratie of bevindt er zich vaak een hiaat in jouw personeelsadministratie? Laat je dan adviseren door een HR adviseur van CBBS of besteed de salarisadministratie uit aan ons, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jij je jouw hoofd hier niet meer over hoeft te buigen. Op die manier kun jij je volledig focussen op dat waar je goed in bent: ondernemen.

Voor meer info : https://www.cbbs.nl/