Hostme
Image default
Hosting

Ontdek duurzaamheid bij Wijsman Duurzaam

Nu de zon weer volop schijnt, genieten we met zijn allen van het mooie weer. We gaan in de tuin zitten om te bruinen en in de pauze maken we een ommetje om een straaltje zon mee te pikken. Hoewel de warmte je loom maakt, worden we blij van het lekkere weer en neemt de positieve energie alleen maar toe. Echter, hoe zou het zijn om nog meer energie uit het zonnige weer te halen? Wijsman Duurzaam weet precies hoe je met zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen het optimale uit de zon kan halen en je nog blijer kan worden door een lage energierekening. Lees dus snel verder om erachter te komen wat Wijsman Duurzaam jou allemaal te bieden heeft!

Allereerst heeft Wijsman Duurzaam zonnepanelen ontwikkeld, die de zonne-energie opvangen door zonnecellen. Hoewel de stroom nu is opgevangen, moet deze nog omgezet worden in bruikbare stroom. De wisselstroom wordt gecreëerd door de fronius omvormer, zodat je ook écht stroom uit je zonnepanelen kan halen en die lage energierekening kan realiseren. Voor antwoord op de vraag ‘wat is de opbrengst zonnepanelen’ ben je afhankelijk van de ligging en zonkant van het huis. Heb jij een schuin dak op de zonkant? Dan heb je een groot voordeel ten opzichte van een investeerder in zonnepanelen met een plat dak en een schaduwkant. Laat je van te voren dus goed informeren over de installatie van zonnepanelen, voordat je deze laat monteren.

Naast zonnepanelen biedt Wijsman Duurzaam ook zonneboilers en warmtepompen, die zeker de moeite waard zijn voor ieder die een duurzaam bestaan wil leiden. Benieuwd naar de voordelen van deze investeringen? Bekijk dan de website van Wijsman Duurzaam en ontdek wat de duurzame profijten voor jou betekenen. Misschien realiseer jij een lagere energierekening wel sneller dan je ooit had durven hopen.

Voor meer info : https://www.wijsmanduurzaam.nl/