Hostme
Image default
Hosting

Plastische chirurgie in Nederland of in het buitenland?

Het komt de laatste jaren steeds vaker voor dat men kiest voor een plastisch chirurg of een operatie in het buitenland, omdat dit (in hun ogen) een goedkoper kostenplaatje heeft dan in Nederland. Maar is het kostenplaatje echt belangrijker voor veel mensen dan de kwaliteit en veiligheid van de operatie?

Allereerst is het in alle gevallen van plastische chirurgie belangrijk dat men kijkt naar de ervaringen en recensies van andere patiënten, aangezien men hieruit de kwaliteit en de mate van tevredenheid al redelijk uit kan opmaken. De meeste mensen vergelijken vaak alleen de prijs van operaties en kijken niet of in mindere mate naar de kwaliteit en / of de veiligheid van de operatie. Voor sommige operatie is dit echter van enorm groot belang. Kijkt u bijvoorbeeld maar eens naar een borstvergroting, bij deze operatie worden er vaak siliconen of rubberen ballen gevuld met een speciale fysiologische zoutoplossing in het lichaam van de patiënt aangebracht. Als dit niet in een veilige en steriele omgeving gebeurt is de kans op een infectie vele malen groter dan normaal. Ook is de veiligheid van de implantaten van groot belang, aangezien deze implantaten wel tegen een stootje moeten kunnen. Als de implantaten kapot gaan, kan dit namelijk grote gevolgen hebben voor de gezondheid van de patiënt en al helemaal als de implantaten gevuld zijn met een fysiologische zoutoplossing.

Indien vrouwen echt een operatie in het buitenland willen ondergaan, worden de volgende landen aangeraden: Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg. Deze landen hebben dezelfde geavanceerde middelen tot hun beschikking als plastisch chirurgen hier in Nederland. Ook zijn deze landen dichtbij en hoeft u niet ver naar huis te reizen of op uw vakantie te blijven om te herstellen. De beste keuze is echter nog steeds om te kiezen voor een borstvergroting in Nederland.

Wilt u meer weten over borstvergrotingen in Nederland, bezoek dan de website van Faceland.

Voor meer info : http://faceland.nl