Hostme
Image default
Hosting

Tips om de waterpijp ervaring te verbeteren

In het weekend wil je graag gezellig hangen met je vrienden. Door de weeks zit je op school of werk je misschien zelfs al. Fifa 18 en Call of Duty WW2 zijn uit dus je wilt graag lekker ontspannen met je vrienden. Je besluit om lekker te hangen onder het genot van een waterpijp en waarom niet! Iedereen geniet hiervan op zijn eigen manier. Sommigen gaan ondertussen van de game console en anderen genieten onder het genot van rustige muziek of een serie op tv. Maar hoe kan je het roken van de waterpijp nou nog leuker maken en de echte waterpijp ervaring beleven. Hierbij krijg je van mij waterpijp tips om het nog leuker te maken.

  1. Als je een ervaren roker bent en je houdt van verschillende is het noodzakelijk om de waterpijp slang regelmatig schoon te maken. De smaak van de tabak en de condens van de vloeistof blijft in de slang hangen. Naast een mengsel van smaken kan dit in de loop van tijd zorgen voor het kapot gaan van de slang.
  2. Verander voor variatie de vloeistof in je waterpijp vaas. Bij een waterpijp gaat de rook door de vloeistof heen. Door gebruik te maken van een vloeistof met smaak is het mogelijk om smaken te combineren.
  3. Als iets vertrouwelijk voelt blijf je er vaak bij. Dit is geld ook voor de waterpijp en alles wat daarbij komt kijken. Stap daarom is uit je comfortzone en probeer is een andere smaak.
  4. Maak gebruik van ijs. Door gebruik te maken van ijs is de rook koud en krijg je een heerlijk verkoelend gevoel. 

Het zijn natuurlijk wat algemene tips en misschien wist je veel al. Hopelijk kan jij met deze tips weer even vooruit en ontdek je de waterpijp helemaal opnieuw. Kan jij met deze tips weer verder gaan met schieten van je rondjes of het maken van mooie tornado’s.

Voor meer info : https://premium-hookahs.nl/