Hostme
Image default
Onderwijs

Bij het aanleren van een nieuwe taal gaat het om zelfvertrouwen

Als u de zelfverzekerdheid voelt om in volzinnen te spreken en misschien zelfs een grapje te maken tussendoor, komt het helemaal goed!

The Square Mile is een veelzijdig taleninstituut. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor een cursus medisch Engels, een training Nederlands voor expats, een zakelijke taalcursus Chinees, een basisopleiding Portugees en een spoedcursus Italiaans. Jaar in jaar uit wordt The Square Mile beoordeeld om te voldoen aan het Cedeo keurmerk. Het cijfer van afgelopen jaar was een 9,6. Cedeo is onafhankelijk en recenseert allerlei instanties in de HR-sector. Om tot een eerlijk rapportcijfer te komen, worden enerzijds de klanten en anderzijds de directieleden ondervraagd. De belangrijkste onderwerpen hierbij zijn kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Bij The Square Mile is geen enkele training hetzelfde. Globaal gesproken zijn dit de mogelijkheden:

  • in company taalopleiding;
  • online training;
  • individuele taalcursus;
  • taalonderwijs in groepsverband;
  • workshop;
  • spoedcursus.

De inhoud van de taalopleiding wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant. U kunt zich voorstellen dat het belangrijk is dat deelnemers foutloos leren spreken. Een andere keer ligt de focus op het schrijven van begrijpelijke en perfect geformuleerde e-mails. Soms staat netwerken centraal of er is speciale aandacht voor efficiënt vergaderen. Op www.thesquaremile.nl kunt u via een handige tool uw taalniveau testen.

De taaltrainers van The Square Mile hebben ervaring in de meest uiteenlopende branches. We noemen er een paar: offshore, publieke sector, logistiek, financiële sector en tuinbouw. De tuinbouw in ons land is volop in ontwikkeling. Er worden nieuwe soorten ontwikkeld, veilingen veranderen en de teelt van bepaalde producten wordt verplaatst naar landen als Ethiopië en Kenia. Tuinbouwbedrijven die aankloppen bij The Square Mile zijn veelal allround. Ze bouwen zelf de kassen, ontwerpen kweeksystemen en zorgen voor de certificatie van de planten. De tuinbouw is de laatste decennia uitgegroeid tot een internationaal werkterrein. Engels spreken is een must. Maar ook voor talen als Frans, Duits, Spaans en Chinees kloppen tuinbouwers aan bij The Square Mile. Veel werknemers zijn van Poolse afkomst en het is handig als zij zich verstaanbaar kunnen maken in het Nederlands. Ja, ook dat regelt The Square Mile!

https://www.thesquaremile.nl/