Hostme
Image default
Hosting

Hoge kwaliteit achteruitrijcamera’s

Hoewel tegenwoordig steeds meer auto’s over een achteruitrijcamera beschikken, geldt dit echter nog steeds maar voor een klein deel van de bestuurders. Iedereen die hier niet over beschikt heeft wel eens in een situatie gezeten dat men aan het auto rijden was en dat ze net niet goed konden zien wat er zich achter hun afspeelde. Voor deze bestuurders zijn er tegenwoordig mogelijkheden om een losse achteruitrijcamera te kopen.

 Er zijn natuurlijk veel aanbieders op het gebied van achteruitrijcamera’s, maar Van Zwitserland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse camera’s, monitoren en uiteraard achteruitrijcamera’s. De achteruitrijcamera’s van Van Zwitserland zijn van de hoogste kwaliteit en zijn geproduceerd volgens de hoogst haalbare standaard in de automotive industrie. Het bedrijf maakt verschillende soorten achteruitrijcamera’s, zo biedt Van Zwitserland camera’s aan met een lens van 69, 92, 110, 120, 150 en 180 graden aan. Hoe hoger het aantal graden is, hoe meer de mensen achter hun auto kunnen zien.

Alle achteruitcamera’s van het bedrijf zijn schokbestendig. De achteruitrijcamera’s hebben allemaal de hoogst haalbare normering op het gebied van stof- en waterdichtheid, namelijk IP69. Deze normering houdt in dat de camera ook bruikbaar blijft bij een vochtigheidsgraad van 90%. Ook zijn alle modellen uitgerust met infrarood lampen, waardoor er goed zicht mogelijk blijft bij nacht en weinig licht. Sommige modellen zijn ook uitgerust met een verwarmde lensglas, waardoor er geen condensatie ontstaat in de camera en de camera bruikbaar blijft bij koude temperaturen (denk hierbij aan vorsttemperaturen).

Een complete set bevat een monitor, een achteruitrijcamera en de benodigde bekabeling. Iedere monitor heeft de mogelijkheden om uitgerust te worden met minimaal twee achteruitrijcamera’s. Door deze optie is het voor de bestuurder mogelijk om een nog completer beeld te krijgen van alles wat er zich achter de auto afspeelt.

Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl