Hostme
Image default
Hosting

Hulp nodig bij salarisadministratie?

Salaris. Het is voor iedereen leuk zodra hun salaris gestort is en het allemaal klopt. Maar sommige bedrijven en / of eigenaren hebben vaak geen zin om alle salarisberekeningen te doen. In veel gevallen nemen zij dan een administratief medewerker of een boekhouder in dienst. Dit is best een goede oplossing, maar het heeft zo haar nadelen. Één van de grootste nadelen is dat u vaak uitgebreide formulieren terugkrijgt waar de statistieken in staan of dat ze alleen van 8 tot 6 uur bereikbaar zijn, terwijl u bijvoorbeeld om 9 uur in de avond een belangrijke vraag / wijziging heeft. Is er geen andere mogelijkheid waar u wel altijd inzicht heeft op de salarisberekeningen?

Er is een bedrijf dat u deze mogelijkheid biedt, namelijk CBBS Salarisservice. CBBS biedt u een salarisservice aan, waarbij CBBS de salarisadministratie van uw bedrijf uit handen neemt. De salarisservice is eenvoudig en snel. Binnen 24 uur ontvangt uw bedrijf automatisch alle salarisstroken en belangrijke output. De salarisstroken zijn ook altijd online terug te vinden. Het bedrijf biedt u namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de salarisberekeningen van uw bedrijf.

Als u kiest voor de mogelijkheid om uw salarisadministratie uit te besteden aan CBBS, dan biedt het bedrijf u het volgende aan:

–          Verwerking binnen een tijdsbestek van 24 uur.

–          Loonstroken, loonstaten en journaalposten.

–          Aangifte m.b.t. loonheffingen en pensioen

–          Jaaropgave van alle werknemers.

–          Digitaal aanleveren en ontvangen van salarisgegevens.

–          Een helpdesk (telefonisch en via e-mail).

–          24/7 inzicht in de loongegevens van uw medewerkers.

Mocht u nog extra opties willen, dan biedt CBBS u nog additionele opties aan  zoals het automatiseren van de overboekingen van het salaris naar uw medewerkers. Een andere additionele optie is het automatisch aan- en afmelden van een dienstovereenkomst van uw medewerkers.

CBBS biedt ook een service aan m.b.t. het salaris berekenen van een nieuwe medewerker. Door gebruik te maken van de services van CBBS heeft u meer tijd voor andere werkzaamheden.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl