Administratiekantoor in Enschede nodig?

Elk bedrijf of onderneming moet loonadministratie doen . Dat geeft de juiste overzicht voor zaken , maar ook hoe je zaken op de juiste manieren aan dient te pakken . Loonadministratie is om die reden dan ook een must natuurlijk . Met de juiste administratie weet jij als ondernemer ook wat te verwachten . Het is wel gebleken dat je als ondernemer vaak genoeg niet de kans krijgt om dat zelf te doen . Daarom moet het niet een probleem zijn om je administratie uit handen te geven . Wij zijn een groot administratiekantoor in Enschede en willen zoveel mogelijk iedere ondernemer de kans geven om hun administratie goed op na te houden .

Wat bieden wij als administratiekantoor aan?

Wij bieden Administratieve begeleiding aan , Duidelijk financieel uitgangspunt, Passend fiscaal advies. Heeft u ook tijdelijke administratieve ondersteuning nodig? Ook daar kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben ook Administratie die ideaal is voor elke nieuwe of startende onderneming . Geeft je de kans om je zaken op de juiste manieren te doen verlopen en die worden ook in goede banen geleid . Administratie is een heel goed en belangrijk onderdeel in elke onderneming . Het is niet te onderschatten hoe belangrijk je loon administratie met name is, en het goed op orde te hebben.

Hoe komt u in contact met ons?

Dat zou middels de website kunnen . Van daaruit komt u ook alle nodige informatie tegen om verder in contact met ons te komen . U krijgt te zien wat wij allemaal aan administratie te bieden hebben en ook hoe onze eigen administratie in elkaar zit . Wij staan klaar voor startende ondernemers , maar ook voor tijdelijke administratie. Neem contact op via telefoon en kijk gelijk naar de mogelijkheden, en zorg ervoor dat je vandaag je administratie nog op orde hebt. En voorkom fouten die achteraf heel erg makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. 

 

Outplacement

Wat is outplacement?

Outplacement is het zoeken naar een omgeving die beter bij jou past. Dit traject leidt naar een nieuwe baan, passend bij jouw persoonlijke wensen. Soms is deze baan een bewuste tussenstap in de richting van het uiteindelijke loopbaandoel en richt je je bijvoorbeeld op werk in combinatie met studie. De uitkomst van het traject kan ook het ondernemerschap zijn. Gemiddeld duurt zo’n traject 9 maanden.

De opbouw van outplacement

Outplacement kent vele vormen, maar globaal ziet een outplacementtraject er als volg uit:

  1. Intake: De reden van ontslag en de loopbaanvraag vaststellen
  2. Verwerking: Wordt ontslag ervaren als een rouwperiode of een kans op een nieuw begin?
  3. Zelfanalyse: Met behulp van maatopdrachten onderzoeken wat je kwaliteiten zijn en je blokkades
  4. Richting bepalen: Wat geeft energie en welk werk past daarbij?
  5. Arbeidsmarktoriëntatie: Interviewen van mensen die het werk hebben dat jij ambieert
  6. Arbeidsmarktbewerking: Hoe kan ik de baan bereiken die ik zoek en hoe leer ik beter solliciteren
  7. Definitieve keuze: Alle opdrachten worden samengevat, resulterend in een heldere nieuwe koers
  8. Jobhunting: het actief zoeken naar wek door jou en de outplacement consulent, tot dat er een nieuwe baan wordt gevonden.

Zie je geen geschikte vacatures om op de solliciteren? Dat kan kloppen. Want weet je dat 70% van de vacatures niet op de “open” arbeidsmarkt wordt geplaatst? Die leuke banen zijn er dus wel, maar je moet ze zelf ontdekken. Werkcontact kan je daarbij helpen. Je legt contacten met diverse werkgevers en zodoende vergroot je je kansen op een passende baan: Dat is netwerken!

Alvorens te netwerken is het opstellen van een duidelijk zoekprofiel essentieel. Jouw Curriculum Vitae en sollicitatiebrieven moeten bewijzen dat je de gevraagde ervaring en motivatie hebt. Als je zoekt naar werk in een nieuwe richting is het kiezen voor een stage heel effectief. Als je recht hebt op een uitkering zijn ook subsidies mogelijk om werkgevers te overtuigen.

In het jobhuntingstraject richt Werkcontact zich actief op het zoeken naar werkplekken door het plegen van warme en koude acquisitie. Ons netwerk van bedrijven en organisaties ligt hoofdzakelijk in de zorg, kinderopvang, administratie, detailhandel, onderwijs, gemeenten en logistiek in de Randstad, Brabant en Zeeland.

https://www.outplacementverzekering.nl