Hostme
Image default
Beauty en verzorging

In de watten gelegd door de schoonheidsspecialiste Heesch

Een goed cadeau aan jezelf is een bezoek aan de unieke schoonheidsspecialiste Heesch. Totaal verwend, ontspannen en verzorgd kom je terug na een bezoekje aan de salon.  Niet alleen jezelf maar ook je lichaam geef je een opknapbeurt. Je wordt namelijk tijdens je bezoek aan de salon geheel in de watten gelegd door de schoonheidsspecialiste Heesch.

Een fijne en persoonlijke behandeling

 De salon staat bekend om het geven van de beste gezichtsbehandelingen in de omgeving. De schoonheidsspecialiste Heesch  is gediplomeerd gespecialiseerd in het geven van schoonheidsbehandelingen. Daarnaast staat ze ook bekend om de goede en persoonlijke services. Je wordt opgewacht met koffie en thee en de schoonheidsspecialiste Heesch neemt echt de tijd voor jou en de behandeling die je hebt geboekt. Kom je vaker? Dan onthoudt de schoonheidsspecialiste Heesch wat goed is voor jouw lichaam en gezicht, zodat ze je altijd goed van dienst kan zijn.

Behandelingen  

De schoonheidsspecialiste Heesch  biedt veel verschillende behandelingen aan. Van een diepgaande reiniging of peeling tot geven en leren van make-up advies. Bij de schoonheidssalon zijn er daarnaast nog veel andere mogelijkheden. Te denken valt aan het verven van de wenkbrauwen, bovenlip harsen, wenkbrauwen in model epileren, een masker voor de huid of oogmasker. Ook voor het gezond houden van het gezicht zijn diverse mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een diepte-reiniging of een peeling die ervoor zorgt dan oneffenheden, puistjes of pukkeltjes weggaan. Hierdoor heb je na een bezoek aan de schoonheidsspecialiste Heesch  weer een stralende en frisse huid. Je voelt je niet alleen stralend, maar zo zie je er ook uit. Ben je benieuwd en wil ie een afspraak plannen? Kijk  op de website voor alle behandelingen die worden aangeboden in de salon. Maak een afspraak en ervaar zelf hoe fijn een schoonheidsbehandeling is. Je zult zien: het is echt een cadeautje aan jezelf.