Partytent Huren van beste kwaliteit in Hengelo

Gaat u binnen kort een feestje houden dat buiten zal geschieden en is dat in of nabij Hengelo en bent u opzoek naar het huren van grote partytent Hengelo dan bent u bij ons verhuurbedrijf op het juiste adres. Wij beschikken over een ruime keus van verschillende partytenten en feesttenten die ingezet kunnen worden voor uw feest, evenement of bruiloft. De partytent die u kunt huren in Hengelo kan voor een aantal doeleinden worden ingezet, zoals de opening van uw nieuwe zaak, een bedrijfsjubileum of een willekeurig feest. Ook bestaat de mogelijkheid een partytent te huren in Hengelo voor kleinere gelegenheden, omdat wij ook beschikken over kleine partytenten die u kunt huren in Hengelo. Los van de partytent die u zou willen huren in Hengelo zijn wij ook instaat u te voorzien van de daarbij behorende benodigdheden die u evenement of feest compleet zou kunnen maken, zoals de tentvloer die behoort tot de partytent die u zal huren in Hengelo en ook eventuele feest benodigdheden als de decoratie. De juiste tafels en stoelen die behoren tot de thema van uw evenement of feestje. 

Kosten besparen door een partytent te huren in Hengelo 

De aanschaf van een partytent in Hengelo kan heel veel kosten. En wanneer u zo een partytent maar voor een keer nodig zal hebben is het heel jammer om zo’n investering te doen. Daarom zijn wij als verhuurbedrijf voor uw partytent in Hengelo de juiste keus. Met deze mogelijkheid zou u dan elke elk evenement die u zal houden een van onze partytenten in Hengelo kunnen huren. Los van dat het u kan besparen door middel van het huren van een partytent in Hengelo dan eentje zelf aan te schaffen, bespaart u ook tijd dat u het zelf niet hoeft op te zetten.

Hier organiseer je een schoolreis die leuk is voor iedereen

Een schoolreis moet voor iedere leerling én begeleider leuk zijn. Waarom zou je dan niet kiezen voor een reis naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel? Dit park is geschikt voor een schoolreis bij elk weertype en je vindt er alles om de dag van je leven te beleven. Dagelijks kunnen scholen hier terecht tussen 10.00 uur en 18.00 uur en de attracties zijn geschikt voor alle basisschoolklassen. Bovendien staat hier de veiligheid volledig voorop, wat natuurlijk niet onbelangrijk is tijdens een schoolreis. Niet alleen zijn de attracties zo gebouwd dat iedere begeleider en ouder de kinderen met een gerust hart hun gang kunnen laten gaan, maar ook zijn de terreinen goed afgesloten. Het gedeelte genaamd Kinderland is bijvoorbeeld geheel omheind, zodat kinderen niet gemakkelijk naar het water kunnen. Kortom, hier vind je plezier én veiligheid voor ieder kind!

De mogelijkheden voor een onvergetelijke schoolreis

BillyBird is een veelzijdig park waar niemand zich zal vervelen, wat natuurlijk perfect is voor een schoolreis. Je vindt er een binnenspeeltuin met de Piratenkooi, waarin de kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Of laat de kleuters rustig spelen in Zeeroversland! De omheinde buitenspeeltuin Kinderland bevat tal van attracties die bij ieder kind in de smaak vallen. Of het nu gaat om de kinderen van groep 1 of die van groep 8, dit gedeelte is perfect om een hele middag plezier te beleven. Daarnaast zijn er ook nog de spectaculaire attracties: de achtbaan, bootjesglijbaan ‘Splash!’ en klimberg. Het speelgebied de Oervallei is een nieuwe attractie in BillyBird, waar kinderen op zoek gaan naar goud, oude fossielen opgraven en op schommels van elf meter hoog stunten.

Reserveer nu je schoolreis!

Vanaf vijftien personen reserveer je hier al een geweldige schoolreis. Kom je met 30 personen of meer? Dan krijg je € 1,- extra korting per persoon. Zo kun je nog voordeliger met een grote groep een prachtige dag beleven! Bovendien parkeert de bus gratis op de parkeerplaats en ontvangt iedere bezoeker altijd een terugkomkaartje!

https://billybird.nl/hemelrijk/

Deze DJ krijgt iedereen op de dansvloer op uw bruiloft in Brabant

Zoekt u nog een leuke vorm van entertainment voor op uw huwelijksfeest? Dat mag ook wel na de spannende en mooie dienst en de receptie die daarop volgt! Het is tijd om even lekker los te gaan met uw kersverse bruid of bruidegom en al uw geliefde familie en vrienden. Daar hoort goede muziek bij. Daarom huurt u een DJ van de Nikita Discoshow op uw bruiloft in Brabant of een andere provincie. Zo bent u verzekerd van een spetterende avond! Kies zelf de muziek uit of laat u verrassen door de vaste DJ, Ronald. Verzoekjes van vrienden of familie? Ook dat is mogelijk.

Deze DJ draait niet alleen op uw bruiloft, maar ook op uw personeelsfeest in heel Brabant

Heeft u onlangs de DJ van de Nikita Discoshow aan het werk gezien op een bruiloft in Brabant? Bent u nu benieuwd of deze DJ ook nog op andere gelegenheden draait? Het antwoord is: ja! De Nikita Discoshow weet precies hoe uw bedrijfsfeest een succes wordt. 50 of 200 personen; u bent altijd verzekerd van een feestgevoel. Samen met een zelfontworpen show die is aangepast aan uw feest, geeft de jarenlange ervaring van de crew van Nikita Discoshow uw bedrijfsfeest net dat feestelijke tintje waar alle medewerkers nog lang over zullen napraten! Gaat u Nikita Discoshow inhuren voor een lustrum, het vieren van de behaalde targets, het nieuwe bedrijfspand of gewoonweg omdat het weer tijd is voor een feestje?

Welk DJ pakket kiest u voor op uw bruiloft of feest in Brabant?

Heeft u besloten de Nikita Discoshow op uw bruiloft of feest in Brabant te laten spelen? Dan kunt u kiezen uit heel wat verschillende pakketten. Ieder feest is anders, wat uiteraard een unieke aanpak vergt! Gelukkig heeft u bij Nikita Discoshow altijd een pakket dat bij uw feest past. Daarnaast wordt aan de hand van het gekozen pakket de show altijd nog gepersonaliseerd op uw feest. U zult dus nooit precies dezelfde show als een ander hebben! U kiest bijvoorbeeld voor ‘Compact’, een compacte show die in iedere ruimte past met mooie video-animaties en lichtshow. ‘Party’, ook voorzien van animaties en lichtshow, met daarbij een dubbel scherm voor muziekclips. Bij ‘Experience’ komt video nog beter tot zijn recht dankzij twee grote projectieschermen. ‘Extreme’ is het pakket voor de enthousiastelingen die een groot feest geven. Met meerdere camera’s in de zaal worden de gasten vastgelegd en weergegeven op meerdere dubbele schermen in de zaal. Live entertainment zorgt voor een extra hoog feestgehalte. Voor welk pakket gaat u?