Hostme
Image default
Hosting

Facelift zonder operatie, is dat wel mogelijk?

Een facelift is een operatie waarbij de effecten van huidveroudering minder zichtbaar worden gemaakt. Het is een operatie die veel vraagt van zowel de chirurg als de patiënt. De behandelend arts vermindert de effecten van huidveroudering namelijk met een scalpel. Maar wist u dat het tegenwoordig ook mogelijk om het resultaat van een facelift te krijgen zonder een operatie?

Een facelift zonder operatie klinkt misschien wat ver gezocht voor sommige mensen, maar het is echt mogelijk. Deze behandeling wordt dan ook wel een liquid facelift genoemd. Tijdens deze behandeling injecteert een bevoegde en ervaren medisch specialist zogenaamde ‘injectable fillers’ onder de huid van uw gezicht. Dit wordt gedaan om rimpels minder zichtbaar te maken of om het natuurlijke volume van uw gezicht subtiel te herstellen. De injectabe fillers die gebruikt worden bij een liquid facelift zijn verdeeld in twee groepen: fillers zoals o.a. Juvéderm en Botox. Juvéderm zorgt voor een subtiele toename van volume in uw gezicht en Botox zorgt ervoor dat rimpels minder zichtbaar worden en het gaat de natuurlijk vorming van rimpels tegen. Het is een behandeling die uiteraard veilig is. Echter zit er bij ieder individu een verschil in de verhoudingen tussen deze fillers. Dit komt door het feit dat ieder gezicht uniek is en daardoor is uw behandeling natuurlijk ook uniek. Tijdens het gesprek met de arts, wordt er door hem gelijk bepaald hoe deze verhoudingen zullen zijn.

Het effect van een liquid facelift is natuurlijk slechts tijdelijk. De specialisten die deze behandeling uitvoeren weten dit uiteraard en zullen u dit ook mededelen tijdens het gesprek. Deze behandeling is tijdelijk doordat de injectable fillers gebaseerd zijn op stoffen die van nature al in ons lichaam te vinden zijn. Dit is ook meteen de reden waarom ons lichaam deze injectable fillers zo goed kan verdragen. Hierdoor kunt u, zonder nadelige gevolgen, de behandeling kunt blijven herhalen.  

Als u meer wilt weten over een liquid facelift, bezoek dan de website van Faceland.

Voor meer info : http://faceland.nl