Douchekop nodig? Hier koop je ze in alle kleuren

hand douchekop

 

 

Ben je het beu om de douche te verstellen om alle sporen van shampoo of douchegel weg te wassen?

 

Probeer dan een handdouchekop, want die is flexibeler, gebruiksvriendelijker en niet al te duur. Hij is ook erg handig als je je kinderen in bad moet doen of uw huisdieren moet wassen. Ze worden meestal geleverd met een muurbevestiging en een flexibele slang van kunststof of metaal.

 

Hopelijk kun je nu een weloverwogen keuze maken bij het douchekop kopen.

 

Verschillende douchekoppen

 

Wil je een douchekop kopen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Hier lees je wat de verschillende soorten douches er zijn, hun voor- en nadelen en hopelijk kun je inschatten welke douche voor jou het beste is.

 

Standaard douchekop

 

De meest voorkomende douche is degene voor wandmontage. Dit is een redelijk goedkope optie, niet alleen omdat het goedkoop is, gemakkelijk te onderhouden, maar ook vanwege de beschikbaarheid van de onderdelen en de verminderde kans dat het niet werkt.

 

Het vermindert het gedoe van onderhoud, en je kunt er ook een online kopen. Als je op zoek bent naar een meer luxueuze ervaring, kies er dan een met multi-functie, waarmee het patroon van de waterstraal naar wens kan worden gewijzigd.

 

De douche voor wandmontage is maximaal 12 cm groot. Hoewel je de richting van de straal kunt veranderen, kun je de hoogte van de douche zelf helaas niet aanpassen, omdat hij aan de muur is bevestigd.

 

 

Regendouche

 

Om jezelf elke dag een speciale traktatie te geven, kun je een waterval douche installeren die aan de muur of aan het plafond kan worden bevestigd. De grootte varieert over het algemeen van 15 cm tot 30 cm.

 

Hij kan aan het plafond worden gemonteerd, op voorwaarde dat er leidingen door het plafond lopen, als dit niet het geval is, kun je een hoofddouchearm gebruiken.

 

De arm strekt zich uit van 30 tot 40 cm, wat zelfs de lengte van de eigenlijke douche kan verlengen. Je kunt vaak kiezen uit een geconcentreerde straal of een multifunctionele straal voor een luxueuze douche-ervaring.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/douche/douchekop

Vakkundig interieuradvies op maat nabij Rotterdam

Wilt u uw huis opnieuw inrichten met exclusieve meubels en stijlvolle accessoires? Bergers Interieurs krijgt u passend en deskundig advies op basis van uw wensen en smaak. Met jarenlange ervaring in het inrichten van verschillende huizen en kamers, zijn ze volleerd in het aanvoelen van uw wensen. Op basis van een plattegrond van uw woning, geeft Bergers Interieurs passend interieuradvies in regio Rotterdam. Wanneer u geen plattegrond beschikbaar heeft van uw woning, zijn ze in staat uw woning deskundig te meten en in kaart te brengen.

Interieuradvies en plaatsing van uw nieuwe interieur in de regio Rotterdam

Bergers Interieurs biedt stijlen van modern tot klassiek, en alles daartussenin. Zo zit er altijd een stijl tussen die u past en waar u zich in thuis kunt voelen. U kunt het interieurontwerp ook uitbreiden met een uitgebreid lichtplan, een materiaalplan en een stylingplan. Zo kunt u het totaalplaatje inzien voor u overgaat tot aankopen van de daadwerkelijke inrichting. Bergers Interieurs kenmerkt zich door hoogstaande kwaliteitsproducten en buitengewone dienstverlening. Wanneer u gebruik maakt van het interieuradvies van Bergers Interieurs kunt u ervanuit gaan dat uw verwachtingen meer dan overtroffen worden.

Maak een afspraak en krijg deskundig interieuradvies in de buurt van Rotterdam

Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer of een volledige verdieping. Bergers Interieurs helpt bij het maken van een totaalplan. Ze weten namelijk dat met een goed design wat aan de wensen van de klanten voldoet, elk huis als een thuis kan voelen. Het inrichten van een huis vraagt om deskundige kennis over kleuren, materialen en perspectief. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de showroom in Berkel en Rodenrijs. Ook kunt u terecht bij Bergers Interieurs als u enkel op zoek bent naar een lamp, bank of styling accessoires. Voor exclusieve kwaliteit en heerlijk comfort is Bergers Interieurs het juiste interieuradvies in de regio Rotterdam.

Interieuradvies op maat in de omgeving van Rotterdam

U bent op zoek naar een zaak waar u terechtkunt voor interieuradvies in de regio van Rotterdam. Wellicht bent u onlangs verhuisd of na jarenlang woonplezier toe aan een nieuw interieur. Wat uw situatie ook is, Bergers Interieurs is gespecialiseerd in het bieden van een passend advies. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het inrichten van verschillende interieurs, variërend van modern tot klassiek en alles wat daartussenin zit. Van het uitzoeken van stijlvolle meubels en deskundig interieuradvies in onze showroom tot aan de plaatsing ervan in heel Zuid-Holland, samen met u zorgt dit bedrijf voor een interieur dat voldoet aan al uw wensen.

Ontvang voor verschillende ruimtes in huis interieuradvies in de omgeving van Rotterdam

Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, voor iedere ruimte biedt Bergers Interieurs interieuradvies in de regio van Rotterdam. Wat is de juiste stoffering voor uw woning? Is er herstoffering nodig? Een heeft u al nagedacht over een lichtplan waarmee u de sfeer van de ruimte extra benadrukt? Het zijn allemaal voorbeelden van vragen die aan bod komen tijdens een persoonlijk gesprek. Doe ook alvast wooninspiratie op en bezoek de ruime showroom van 2500 m2, gevestigd in Berkel & Rodenrijs. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom. Telefonisch maakt u een oriëntatiegesprek met een van de adviseurs.

Interieuradvies en een interieurontwerp in de regio van Rotterdam

Interieurontwerp is een vak apart. Van meubilair, verlichting en accessoires tot vloerbedekking en gordijnen voor uw woon- en slaapkamer, aan alles moet worden gedacht. Bergers Interieurs helpt u graag met het maken van een totaalplan. In overleg biedt dit bedrijf interieuradvies in de regio van Rotterdam op basis van een kleurplan, een materiaalplan, een lichtplan, een stylingplan en een perspectief. Van advies tot ontwerp en van aankleding tot oplevering. Dit bedrijf nodigt u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ervaren hoe uw plannen vorm worden gegeven. Ook het inmeten van uw woonlocatie behoort tot het dagelijks werk.