Hostme
Image default
Woningen

Ramen kozijnen prijzen

 

“HOE HET RAAM TE BESCHERMEN TEGEN HACKING?” – ANTI-INBRAAK ACCESSOIRES EN TRIPLEX.
Inbraakwerend beslag en triplex
Elke eigenaar van een woonhuis, appartement of kantoor op de begane grond denkt vroeg of laat aan beveiliging. Helaas is alleen het sluiten van kunststof ramen niet voldoende om te voorkomen dat criminelen binnenkomen. De statistieken zijn meedogenloos:

In particuliere woningen is 52% van de doorvoeringen te wijten aan het breken van balkondeuren, 27% – ramen, slechts 13% – door voordeuren, 7% – kelder, garage en andere objecten.
In appartementen wordt 69% van de diefstallen gepleegd door raamvleugels te breken, 21% door balkons en 10% door deuren.
Het eerste waar een huiseigenaar aan denkt, is natuurlijk het plaatsen van een alarm. Een elektronisch waarschuwingssysteem voor een poging tot inbraak is ongetwijfeld een effectieve manier. Maar zelfs als u een alarm heeft geïnstalleerd, kan de beveiliging fysiek niet onmiddellijk arriveren nadat de sensor is geactiveerd. Daarom heeft de dief een paar minuten tot zijn beschikking om wat zich op een opvallende plaats bevindt, te nemen en zich met succes te verstoppen.
Een andere mogelijkheid is om videobewaking te installeren. Het nadeel is hier duidelijk: camera’s voorkomen hacking niet, maar leggen simpelweg het feit van de implementatie vast. Ervaren dieven kleden zich al lang zo dat hun gezicht niet op de camera te zien is.
De praktijk leert dat alarmen en videobewaking veel efficiënter werken als ze worden ondersteund door mechanische versterking, namelijk door beveiligingsmethoden tegen hacking, die fysiek voorkomen dat indringers binnendringen. Meestal hebben we het in dit geval over rolluiken of roosters.

Maar wat als beide opties om technische of esthetische redenen ongeschikt zijn? Ze bederven bijvoorbeeld visueel de gevel, mogen niet worden geïnstalleerd of zijn gewoon onhandig voor de eigenaren.

Velen zijn tegenstanders van roosters, ook vanwege het feit dat het buitengewoon moeilijk is om in geval van brand uit zo’n kamer te komen.

Wat als deze optie niet geschikt is? – Raadpleeg de laatste ontwikkelingen in de branche:
TOEBEHOREN TEGEN INBRAAK

VOORDELEN EN EIGENSCHAPPEN.
Inbraakwerende hardware en triplex Ervaren criminelen breken geen glas – het duurt lang en veroorzaakt onnodig lawaai. Het is veel gemakkelijker om de vleugel te openen. En juist hier komen de eigenaren te hulp met een beschermende set, die extra is geïnstalleerd.

Om misverstanden te voorkomen, moet er meteen een verduidelijking worden gegeven. Dit is een moderne en betrouwbare manier om uw eigendom te beschermen, maar er is een nuance. Feit is dat dergelijke armaturen in feite niet inbraakwerend zijn, maar eenvoudigweg een moeilijk obstakel vormen voor een indringer om te overwinnen. Als je een doel stelt, kan het worden verbroken. Maar hiervoor heeft de dief niet alleen meer tijd nodig, maar ook speciale gereedschappen gebruiken die de aandacht trekken.

En hoe langer en luider het proces, hoe groter de kans dat de penetratiepoging wordt gezien of gehoord. En hier, juist, neemt de effectiviteit van de signalering aanzienlijk toe. Vergelijk gewoon:

een ervaren inbreker opent een standaardvleugel in slechts 10-15 seconden! Maar op ramen met hoogwaardige beschermende uitrusting zal hij ongeveer 5 minuten doorbrengen!

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN ANTIVANDAAL ACCESSOIRESET:
Stabiel en comfortabel in gebruik. Er is geen extra handeling nodig, sluit gewoon het raam zoals gewoonlijk (in tegenstelling tot dezelfde rolluiken en roosters).
Bestand tegen zware mechanische en elektrische belastingen. Afhankelijk van de beschermingsklasse zijn ze bestand tegen de impact van gereedschappen zoals een schroevendraaier, tang, koevoet en koevoet, en zijn ze bestand tegen een breukbelasting van 1500 kg.
Ze verschillen in democratische kosten. U vindt altijd een complete set die bij u past.
Ze zijn lang houdbaar. Kwaliteitsproducten zorgen voor een soepele werking en betrouwbare constipatie gedurende tientallen jaren zonder dat onderhoud, vervanging of reparatie nodig is.
Ze werken feilloos en bieden een ongekende inbraakbeveiliging. De effectiviteit van de beschermende functie is in de praktijk herhaaldelijk bewezen.
Heeft op geen enkele manier invloed op het exterieur en interieur. In gesloten toestand verraadt absoluut niets de aanwezigheid van extra elementen in de constructie.
HOE HET WERKT?
Inbraakwerend beslag en triplex
Het belangrijkste kenmerk van de vandalismebestendige vleugel is de specifieke vorm van de belangrijkste beschermingselementen. Het is een paddenstoelentap van gehard staal en het onderste scharnier is verstevigd met een anti-inbraakhoek.

De anti-inbraakstrips zijn stevig bevestigd in de body van het versterkte profiel, waardoor hun betrouwbaarheid absoluut buiten twijfel staat. Het draaipunt is bestand tegen een kracht van 1500 kg die erop wordt uitgeoefend.

De installatie van versterkte mechanismen heeft extra voordelen:

soepel en gemakkelijk vergrendelen en ontgrendelen.
verhoogde beklemming.
langere levensduur.
tegengaan van het verwijderen of samenknijpen van de vleugel.
Hoe het werkt vrij eenvoudig: op het moment dat de flappen van de tappen worden dichtgeslagen, komt het in de overeenkomstige groeven.

Inbraakbeveiligingsbeslag heeft in de regel een groter aantal vergrendelingspunten. Bij gewone kleppen zijn er drie van dergelijke punten: boven, onder en aan de zijkant. Dit ontwerp maakt het een dief veel gemakkelijker.

In de antivandaalconfiguratie bevinden de vergrendelingselementen zich op een bepaalde afstand van elkaar langs de gehele omtrek van de vleugel. Het aantal haken komt rechtstreeks overeen met het veiligheidsniveau: hoe hoger het is, hoe meer er in de set zitten. Constipatie wordt gecentraliseerd uitgevoerd door aan een enkele hendel te draaien. Dit is veel handiger dan het gebruik van afzonderlijke vergrendelingsmechanismen, waarvoor extra handelingen nodig zijn.

Tegenwoordig worden dergelijke systemen op de markt gepresenteerd in drie beschermingsklassen: basis, tweede en derde, die u beschermen tegen het gebruik van fysieke impact tot het gebruik van koevoet en houder.

Inbraakwerend beslag en triplex

De set wordt meestal aangevuld met speciale handvatten met een knop en een sleutel. Ze voorkomen dat indringers de kiepstand verwijderen of eruit draaien, en ook de hendel door het gebroken glas draaien om deze te openen. Een bijkomend voordeel van het installeren van de handgreep is om actieve baby’s en huisdieren te beschermen tegen het ongeoorloofd openen van de vleugel en het risico van vallen van een hoogte.

Opmerking:

Het is belangrijk om te begrijpen dat het niet effectief is om alleen een pen te kopen om vandalisme te voorkomen. De praktijk leert dat indringers vaak een koevoet gebruiken om binnen te dringen. In dergelijke gevallen is een vergrendelbare hendel nutteloos. We raden aan om het te gebruiken in combinatie met een complete set inbraakbeveiliging.

Ramen kozijnen prijzen

Offerte Dubbel Glas Aanvragen

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0163-goedkope-ramen-en-deuren.html