Volg zelf ook de AZ 900 training!

Waarschijnlijk heb je nog niet eerder gehoord van een AZ 900 training. Toch is het voor de professionals onder ons zeer interessant om te volgen. Niet alleen realiseer jij hiermee meer resultaten. Ook zal je hiermee sneller jouw doel kunnen bereiken. Dit geldt overigens wel voor professionals die zich actief willen richten op het werken met Azure.

Maar nu rest natuurlijk nog wel de vraag hoe dat je dit op een correcte manier kunt realiseren. Je kunt immers niet jaren weer terug in de schoolbanken duiken om jouw kennis bij te spijkeren. Logischerwijs dat je hiervoor een andere oplossing zoekt. Een AZ 900 training volgen kan je het beste doen bij Didacticum.nl. Hier leer je de fijne kneepjes in het vak waardoor het voor jezelf duidelijk wordt.

Waarom een AZ 900 training?

Mensen zijn zo gebouwd dat ze continu willen blijven leren. Ongeacht of dat je hierin actief bent of niet. Iedere dag is weer een nieuwe dag om mooie aspecten te leren in het vak. Wanneer je werkzaam bent als beheerder of ontwikkelaar zal je merken dat hier veel kennis bij komt kijken. De wereld van het internet veranderd continu en daar wil je van op de hoogte blijven. Hierdoor wordt er aangeraden om een AZ 900 te volgen. Zo zal je in een korte periode nieuwe informatie en tips krijgen waarmee je vervolgens aan de slag gaat. Jouw kennis blijft up to date en dit kan je weer uitwerken in jouw eigen expertise.

Meer bereiken met Microsoft Azure Fundamentals

Op het gebied van Microsoft Azure Fundamentals is er natuurlijk veel meer te bereiken. Niet alleen maak jij jouw kennis en expertise nog breder. Ook zorg jij voor de nieuwste aspecten op de markt. Wanneer je werkzaam bent als IT professional, dan weet je vrijwel alles op het gebied van IT. Toch blijft deze branche continu veranderen. Hierin wil je natuurlijk meegaan, maar je merkt al snel dat jouw kennis tekort komt. Zonde, de wereld van IT is al prachtig. Hoe mooi zou het zijn als jij jouw kennis hierin nóg beter kunt realiseren? Wil jij graag weten welke vormen van trainingen geschikt zijn? Dan is het de hoogste tijd om snel gebruik te maken van deze AZ 900 training!

Op zoek naar een BIM modelleur vacature? Ontdek de installatietechniek vacatures!

Bent u op zoek naar een nieuwe baan in de techniek, maar heeft u geen idee waar u deze moet vinden? Op een online vacaturebank vindt u ontelbare vacatures, waar u direct op kunt solliciteren. Of u nu interesse heeft in een vacature voor een BIM modelleur of voor een mechanical engineer: via een online vacaturebank heeft u alle kans van slagen voor het vinden van een nieuwe baan. Natuurlijk is er geen schaarste aan vacaturesites in Nederland. Maar welk recruitmentbureau kunt u nu het best raadplegen voor installatietechniek vacatures?

Het recruitmentbureau voor werving en selectie

Op WR.nl vindt u in een handomdraai een baan die bij u past. Het bureau is al 28 jaar gespecialiseerd in Werving en Selectie. Met een team van gemotiveerde medewerkers helpen ze u met het vinden van uw ideale (vaste) baan. WR.nl doet niet aan detachering en biedt enkel permanente banen aan. Op de uitgebreide vacaturebank vindt u een groot aanbod aan vacatures voor functies in diverse branches, zoals installatietechniek, logistiek, financiële dienstverlening en de zorg. Op de website kunt u vacatures filteren op locatie, salaris en vakgebied. Zo selecteert u snel en gemakkelijk de vacatures die aansluiten bij uw wensen en eisen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vacature voor functies in de installatietechniek? U ontvangt direct een overzicht met vacatures voor functies in deze branche en solliciteert binnen enkele minuten op een vacature voor BIM modelleur.

Vind direct u perfecte baan!

Via WR.nl heeft u de perfecte baan zo gevonden. Het recruitmentbureau beschikt over een groot relatienetwerk en diverse slimme databases, waardoor zij in een kort tijdbestek uw ideale match kunnen vinden. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een BIM modelleur vacature? Deze en andere vacatures uit de installatietechniekbranche vindt u op de online vacaturebank. Bekijk de website, selecteer uw voorkeuren en solliciteer direct naar de functies die u aanspreken.

Senior fullstack developer

Senior fullstack developer

Dagelijks nemen duizenden gebruikers deel aan de ontwikkeling van elektronische ticketplatforms

U kunt ons helpen nadenken over hoe we onze doelen als NS beter kunnen bereiken

Je sluit je aan bij een vooruitstrevend team dat gebruik maakt van de nieuwste technologie

Dit doe je als senior full stack developer

U kunt een leidende rol spelen bij het vertalen van onze strategie in de producten en diensten van onze klanten. Je gebruikt de nieuwste technologie om deel te nemen aan uitdagende functies. Daarnaast speel je een belangrijke rol in onze ontwikkeling richting DevOps organisatie. Je leert snel en gelukkig, ziet mogelijkheden voor verbetering en leert samen met anderen. Belangrijke elementen van agile werken (bijvoorbeeld samenwerken, reageren op veranderingen en het bieden van waarde op korte termijn) zijn geschikt voor jouw manier van werken. Met uw technische basis en focus op kwaliteit bent u van onschatbare waarde op de volgende gebieden:

Neem deel aan de ontwikkeling van ons elektronische ticketplatform, onze API en migratie naar de cloud.

Zet uw zakelijke ambities om in praktische oplossingen, waarbij u zich richt op het realiseren van architectuur, codekwaliteit en sprintdoelen.

Zet de klant op de eerste plaats. U kunt ons helpen nadenken over hoe we het doel van NS beter kunnen bereiken.

Uitvoeren van informatieanalyse, testen (automatisering) en beheeractiviteiten.

Denken en onderzoeken van architectuurselectie en implementatie.

Hier ga je werken

Het DevOps-team is een zelfgeorganiseerd, multifunctioneel team dat verantwoordelijk is voor zijn eigen producten. Het team bestaat uit 6 ontwikkelaars, een Scrum-beheerder en een producteigenaar. De sfeer in het team is aangenaam, vol gelach en gelach en er is ruimte voor communicatie.

Dit zijn functie-eisen

Je hebt tenminste HBO werk- en denkvaardigheden

Je hebt ruime ervaring met Java, Spring Boot en Restful API

Je hebt uitgebreide ervaring in Angular en Node.JS

Je hebt ruime ervaring in CI / CD systemen (Jenkins is een pré)

Je hebt uitgebreide ervaring in HTML / JS / CSS

Je hebt kennis van public cloud systemen (AWS, Azure)

Je hebt kennis en ervaring in architectonische selectie

Kennis op het gebied van e-commerce is een pre

En verder:

Ben je analytisch, zorgvuldig en detailgericht?

Je kunt samenwerken

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Wees daadkrachtig en durf beslissingen te nemen

Bent u bereid om de dienstoproep uit te voeren

Dit zijn arbeidsvoorwaarden

Het totale maandelijkse maximumsalaris is 5.149 euro (op basis van 36 uur werk per week).

Werk 36 uur per week.

Vijf weken vakantie (180 uur), 36 uur werk per week

Kan 3 nationale wettelijke feestdagen wijzigen in 3 niet-nationale wettelijke feestdagen

3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en uitstekende pensioenregeling.

Uw treinreizen in tweede klasse zijn gratis; voor reizen in eerste klasse kan een kleine persoonlijke vergoeding nodig zijn.

Uw gezin reist gratis tijdens de daluren.

Na 1 jaar bij NS gewerkt te hebben, krijg je korting op Europese treinreizen.

Een optioneel plan, inclusief een fietsplan, opgebouwde pensioen of extra vakantie (persoonlijk budget)

Als het goed werkt, krijg je na een jaar een vast contract.

Mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werktijden (na overleg, maar het spreekt voor zich)

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-en-meer.html

Vrachtwagenchauffeur Retail

Vrachtwagenchauffeur retail

Over de functie

Als vrachtwagenchauffeur zorg je ervoor dat de handel veilig en op tijd arriveren bij de winkels. Jij zorgt ervoor dat de vracht op een verantwoordelijke manier is bevrachten en dat de handel niet verplaatsen gedurende de rit. Jij bent een sociale pro op de weg en rijdt op een nette manier naar de ruimte van bestemming. Als je bij de bestemming komt dan los je de handel, en controleer je of alles aanwezig is. Het komt ook regelmatig voor dat je internationale ritten krijgt hierbinnen de benelux en duitsland. Jouw werkdag begint vanaf 05:00 uur dus je vindt het niet erg om al pril te beginnen.

Over het bedrijf

Jouw opdrachtgever is de grootste retailer in europa. Zij zijn gegroeid naar meer dan 1500 winkels in verschillende landen door europa. Met haast 50, 000 enthousiaste medewerkers opbouwen ze aan een reuze succes. Ze verleggen dagelijks hun limieten, waarbij alles in het signaal staat van tevreden en blije klanten. De uitkomsten van het interne medewerkerstevredenheidsonderzoek zijn hoger dan het internationale gemiddelde in de retailsector. Deze opdrachtgever is een sociaal werkgever waar gevolgen en aardigheid hand in hand gaan. Goed benodigdheid is belangrijk om mee te werken, met haast 100 vrachtwagens per distributiecentrum bevoorraden ze van de uitgestrekte steden tot de kleinere dorpjes de eigen filialen. Hiervoor wordt gebruik geproduceerd van de mercedes en volvo vrachtwagens die van alle gemakken voorspellen zijn om het werk zo goed en risicoloos wellicht uit te voeren. De trailers die de opdrachtgever gebruikt zijn voorspellen van dubbele gradaties waardoor er meer vracht teglijktijdig mee genomen kan geworden.

Je bent in het vermogen van een ce rijbewijs code 95
je krijgt energie van winkeldistributie
je bent in het vermogen van een bestuurderskaart
Salaris tussen de €13, 50 en €15, 50 bruto per uur
je krijgt reiskostenvergoeding
je krijgt verblijfskostenvergoeding je krijgt doorgroeimogelijkheden
je krijgt 25 doorbetaalde vakantiedagen per jaar
je krijgt 7 doorbetaalde feestdagen per jaar
je krijgt 8, 33 % vakantiegeld
je krijgt 91 % doorbetaling bij ziekten

https://www.vindazo.nl/keywords/vrachtwagenchauffeur.html