AUDIO-TECHNICA ATH-L5000 is het een van de betere hoofdtelefoons van dit moment?

Beeld dat zich bevindt in een luxueuze lederen stoel van een gigantische Cadillac, en je hebt de L5000 in een notendop. Deze Bluetooth hoofdtelefoon is luxe op steroïden. Geen dooier om mee te spelen. Absoluut geen aanpassing nodig. Zet deze leren blikjes op, en de zwevende pads onder de hoofdband vinden automatisch het ideale niveau voor je hoofd. Het is ook heel licht, gezien alle toeters en bellen. In feite zou de pasvorm en het gevoel van de L5000 mijn favoriete ding kunnen zijn over deze aantrekkelijke baby’s.

ONTWERP

We hebben 58 mm dynamische drivers met een lichtgewicht CFRP-flens. Ik had geen idee wat ‘CFRP-flens’ betekende, dus ik heb het opgezocht. Heel saai. En ik snap het nog steeds niet. Er is een limiet aan de hoeveelheid technisch jargon die mijn kleine knikkers kunnen verdragen. Maar kortom, het ontwerp verbetert de luchtstroom tussen het diafragma en de flens. Dat is wat zij zei. Het diafragma heeft een diamantachtige koolstofcoating die vervorming minimaliseert. En Audio-Technica heeft ook gewone houten schalen gebruikt, waardoor de hoofdtelefoon als een fijne Barolo kan verouderen. Oké, mooie broek, laten we verder gaan.

De hoofdtelefoon wordt geleverd met twee kabels die A2DC-verbindingen gebruiken. Ik heb de reguliere ¼ inch niet-gebalanceerde verbinding gebruikt voor deze beoordeling. Maar als u in balans wilt blijven, heeft Audio-Technica een gebalanceerde 4-polige XLR-kabel gegooid. Op 3 meter zijn de kabels ook behoorlijk lang. Je kunt dus rond de woonkamer twerken in je roodfluwelen gewaad zonder de krik uit het stopcontact te scheuren.

Met 48 Ohm en een gevoeligheid van 100dB zijn deze blikjes heel gemakkelijk te besturen. En je kunt een eenvoudige speler gebruiken zonder enige versterking. Ik heb de IFI Black Label Micro gebruikt om ze te besturen, omdat ik op zoek was naar een DAC met een relatief neutraal profiel. Maar was het de juiste keuze? Laten wij het uitzoeken…

Lows van deze hoofdtelefoon

De low-end bedraagt ​​een theelepel lichte Italiaanse dressing op een stukje sla. Niet dat daar iets mis is. Maar het is geen goulash. En het is zeker geen hoofdtelefoon voor Audeze-fans. Opmerkelijk conservatief, je hoort een zeer verzonken basgitaar met minimale impact. In feite, luisterend naar pop, zul je vooral de hoge frequenties horen. Dit is misschien geen koptelefoon voor Michael Jackson of Bruno Mars die-hards.

 En omdat de hoogtepunten zo geaccentueerd zijn, maakt het schuwe low-end geluidsprofiel extreem helder. Ik begon me af te vragen of mijn (meestal neutrale) IFI Black Label het geluid waarneembaar beïnvloedt? Zeker, deze blikjes zijn heel gemakkelijk te besturen, en misschien klinkt het beter zonder een versterker.

Dus ik heb het rechtstreeks op mijn iPhone aangesloten en de bas werd iets genereuzer, terwijl de hele luisterervaring (op hetzelfde volume) een beetje gemakkelijker werd. Dus ik denk dat het belangrijk is om de L5000 te combineren met de juiste DAC. En wees zeker voorzichtig met uw keuze voor versterking.

Het goede nieuws is dat de bas erg strak en schoon is; ook al geven de blikken absoluut geen rijkdom om nummers te rocken, de lage tonen zijn goed gescheiden van de hogere frequenties. En qua helderheid zijn deze hoofdtelefoons primo. Luisteren naar contrabas, de klappen bracht een schat aan nuance en op te lossen. En cello’s in dit bereik hadden veel textuur en natuurlijk timbre. Dus, jazz en klassieke muziek is misschien wel het beste genre voor deze leren dames. En als u lijdt aan klinische bas-angst, is dit misschien de perfecte geluidssignatuur voor u.

Mids van deze hoofdtelefoon

De hoge middentonen komen hier uit om te spelen. Vocals zitten voorwaarts, en het is geen hoofdtelefoon die je het volledige bereik van geluid in dit bereik geeft. Maar wat deze blikjes bieden, is een echt snel en schoon gevoel. Als je naar rock luistert, kun je strakke strikken en goed gedefinieerde elektrische gitaren verwachten.

Ik speelde Tom Petty’s Time To Move On. Elektrische plectrums voelden precies en gekristalliseerd, terwijl de percussie superscherp was. Er is een zen-achtige netheid aan het geluid dat extreem gedisciplineerd en gecontroleerd is. En dit profiel leent zich vaak goed voor volksmuziek. Luisterend naar het meisje van Bob Dylan uit het noorden, strijkt het fraai gescheiden gitaarspel samen met de vakkundig getoonde subtiliteiten van Bob’s zang voor een emotionele presentatie van het nummer.

Maar once Bob’s mondharmonica kwam uit om te spelen, ik moest het volume helemaal naar beneden draaien omdat het op de oren kletste. Dus nogmaals, hij leunt zeer helder en kan vermoeiend zijn na lange perioden van luisteren.

Highs van deze hoofdtelefoon

Hoortoestellen, u zult een mooie balans zien tussen transparantie en zachtheid. Toen, een beetje Miles Davis en Coltrane aan het spelen, was er heel veel adem en tonaliteit. En ik moet zeggen dat het luisteren naar de trompet in de hoogste registers niet te veel prikt in de oren in vergelijking met veel andere koptelefoons met heldere profielen. Dus ja. Jazz en klassiek zijn de manier om op deze blikjes te gaan. Maar teruggaan naar pop, percussie in dit bereik was te sizzly om een ​​aangename luisterervaring te maken .

 

https://electronicagadgets.nl/koptelefoon

Deze industriële tablet is licht van gewicht

Twijfelt u nog of u een industriële laptop of toch een tablet gaat kopen bij de specialist? Het is dan belangrijk dat u het een en ander weet over de verschillen tussen de twee. Het grote verschil tussen een industriële tablet en laptop, is dat de tablet een stuk lichter is en over een ingebouwd toetsenbord beschikt. De tablets zijn speciaal ontworpen zodat ze met één hand bediend kunnen worden. Hierdoor kunt u ze overal mee naartoe nemen en vergen ze weinig ruimte. Binnen het assortiment van Fieldworks Direct B.V, vindt u industriële tablets van verschillende gerenommeerde merken zoals Ruggon, Getac, Xplore, Panasonic en Durabook. Benieuwd welke industriële tablet of laptop het meest geschikt is voor uw doeleinde? Het specialistisch team van Fieldworks Direct B.V. vertelt u graag alles over de eigenschappen van elk apparaat.

Een industriële laptop voor defensie, brandweer en de bouw

Zit u bij de brandweer of werkt u in de bouw? Een goede industriële laptop of tablet is dan onmisbaar voor het voltooien van de werkzaamheden in uw sector. Deze laptops en tablets werken zelfs uitstekend onder de zwaarste omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan schokken, water, stof en ander soort vuil. De industriële laptop en tablet beschikt over de nieuwste technologieën waardoor u altijd kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Maar waar kunt u deze speciale laptops nu het beste kopen? Bij Fieldworks Direct B.V. natuurlijk! Zij behoren tot een van de belangrijkste leveranciers van volledig en semi-robuuste notebooks, tablets en voertuig PC-systemen. Het gehele assortiment vindt u online.

Persoonlijke service bij het kopen van een industriële tablet

Gaat u binnenkort een industriële tablet kopen bij Fieldworks Direct B.V.? U bent dan verzekerd van een hoogstaand product. Naast laptops en tablets levert dit bedrijf ook hoogstaande producten voor mobiele datasystemen, data acquisitie en seriële en instrument communicatie. Maar een industriële laptop of tablet koopt u niet zomaar. Het is dan ook vaak gewenst om deskundig en persoonlijk advies te ontvangen. Ook daarvoor bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Het doel is dan ook het opbouwen van een langdurige relatie. Maak uw wensen kenbaar en u ontvangt een industriële laptop of tablet die geheel aan uw wensen voldoet. Bekijk het aanbod online en filter uw zoekopdracht op verschillende categorieën zodat u binnen no time de juiste apparatuur heeft gevonden.

Laat uw analoge tachograaf direct repareren

De verplichting van een analoge tachograaf in een voertuig geldt voor elke binnenvaartschipper, bus- of vrachtwagenchauffeur. Het is een ideaal apparaat om uw kilometeraantal en ook uw rusttijd bij te houden. Dit is verplicht om bij te houden en u dient tot 28 dagen terug de schijven te kunnen laten zien. U begrijpt dus dat het erg belangrijk is om de analoge tachograaf zo snel mogelijk te laten repareren door een erkend bedrijf. Tacho Webshop is dit erkende bedrijf. De ervaren monteurs van dit bedrijf zorgen ervoor dat de tachograaf al binnen een week weer is gerepareerd, zodat u altijd voldoet aan de gestelde eisen.

Dit is waarom u kiest voor een analoge tachograaf

Het komt regelmatig voor dat bij een ouder voertuig een digitale tachograaf niet geïnstalleerd is. Voor u analoge tachograaf gaat u daarom langs bij Tacho Webshop. Deze specialist heeft alles op het gebied van tachografen, waardoor u altijd een geschikte vindt voor uw voertuig. Of u nu een vrachtwagenchauffeur, buschauffeur of binnenvaartschipper bent, met een analoge tachograaf van deze specialist, weet u zeker dat u voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. De tachografen zijn erg gemakkelijk in gebruik en met de expertise van Tacho Webshop krijgt u advies over het correct gebruiken van deze apparaten. Is uw huidige analoge tachograaf stuk gegaan en wilt u deze zo snel mogelijk laten repareren? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Ontvang de beste service als u uw analoge tachograaf laat repareren

Het repareren van een analoge tachograaf is een secuur werk dat goed moet gebeuren. U wilt uiteraard zo lang mogelijk gebruik maken van uw tachograaf. Ga daarom naar een specialist als Tacho Webshop. Met jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van de verschillende tachografen, weet u zeker dat die van u zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Ze garanderen u zelfs reparatie binnen één week. Zelfs als blijkt dat de analoge tachograaf niet meer te repareren is, bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Zij voorzien u graag van een nieuwe digitale of analoge tachograaf, zodat u weer onbezorgd uw bus, binnenvaartschip of vrachtwagen kunt besturen.

Bekijk online het aanbod om een laptop of desktop te kopen

Het werken op een laptop of computer is steeds meer een standaard beeld op de werkvloer. Alles wordt digitaal vastgelegd en u bent niet meer verbonden aan één plek. Veel bedrijven werken echter nog met vaste computers. Toch zijn diverse bedrijven overgestapt op andere middelen. Zo is er een groot voordeel wanneer u een laptop gaat kopen. Op die manier bent u in staat om overal uw werk te doen. Bij Electrocorner.nl heeft u de keuze uit verschillende HP laptops. Een andere optie is de aanschaf van een tablet. Ook hiervoor kunt u terecht bij een onlinespecialist als Elektrocorner.nl. Deze webshop voorziet u van de informatie die u nodig heeft bij uw nieuwe aankoop.

Bij het kopen van HP laptops moet u op een aantal zaken letten

Weet u door het grote aanbod niet meer waar u op moet letten bij de aanschaf van uw nieuwe laptop? De specialisten van Electrocorner.nl adviseren u graag over de juiste keuze. In deze webshop vindt u een groot aanbod van HP laptops. Maar welke laptop moet u kopen bij een webshop? Hiervoor gebruikt u de speciale ‘shop by’ filter. Deze sorteert alle computers op grond van specifieke wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een laptop met een groot scherm, dan geeft u dat in de filter aan. Vervolgens ziet u direct welke computer aan uw eisen voldoet en wat deze kost. Electrocorner.nl heeft een hoop interessante aanbiedingen speciaal voor u!

Snelle bezorging als u een laptop online gaat kopen

Bent u van plan om een nieuwe laptop aan te schaffen? Dan zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Zo is het verstandig om deze aan te schaffen via een webshop. Daar vindt u een lage prijs en goede service. Electrocorner.nl ondersteunt in alle mogelijke manieren bij de keuze van uw laptop. U kunt ze mailen of bellen met vragen. Op die manier weet u zeker dat u de juiste laptop voor uw werkzaamheden gaat kopen. Ook wordt uw nieuwe laptop al binnen een dag bezorgd. Dan moet u hem uiteraard wel bestellen bij een specialist als Electrocorner.nl. Zij garanderen snelle bezorging van uw nieuwe aankoop. Zo kiest u in het assortiment uit diverse HP laptops. Bekijk de webshop voor de HP laptop die u wilt kopen.

Haarscherp beeld met een Hikvision IP camera

Traditionele apparaten zijn verleden tijd. In plaats daarvan kiest u voor een model dat eenvoudig te installeren is. Eenvoudige installatie én uitstekende kwaliteit. Lijkt u dit wel wat? Voor het beveiligen van uw bedrijfspand of woning gebruikt u verschillende methoden. Een goed slot, een alarmsysteem, misschien zelfs een waakhond. En natuurlijk een camerasysteem! Het uitzoeken van een camerasysteem is alleen nog niet zo eenvoudig. Zo wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van Hikvision IP camera’s in plaats van de traditionele, analoge CCTV camera’s. Deze camera’s zijn makkelijker te installeren, geven een beeld met een hogere resolutie, en u kunt ze uitrusten met diverse accessoires die de effectiviteit nog verder vergroten. Om het kiezen wat makkelijker te maken kunt u voor alle verschillende camerasystemen, en de bijbehorende accessoires, terecht bij een en dezelfde expert, IPcam-shop.nl.

Snel uw pand beveiligen met een Hikvision camera

Wat moet u doen voor een optimale beveiliging? Het is verstandig om te starten met de juiste camera’s U heeft een nieuw bedrijfspand aangekocht of gehuurd en de inventaris wordt binnenkort geleverd. Hartstikke fijn dat dit zo snel wordt geregeld natuurlijk, maar dan komt u erachter dat de beveiliging van het pand nog niet op orde is. Het gaat hier om uw voorraad en die moet wel goed beveiligd worden. Gelukkig kunt u dan vertrouwen op de IP camera’s van Hikvision bij IPcam-shop.nl. Deze camerasystemen heeft u in een handomdraai geïnstalleerd. Dat komt omdat de camera’s klein van stuk, en daardoor makkelijk te monteren zijn. Een videocamera verbinden met een externe recorder is ook niet meer nodig, deze camera’s versturen hun signaal gewoon via het Wi-Fi netwerk!

Op afstand uw vastgoed in de gaten houden met een Hikvision IP camera

Een professionele Hikvision camera is bij veel ondernemers zeer geliefd. Maar ook uw woning kunt u hiermee uitstekend beveiligen. Voor het beveiligen van vastgoed weet u als geen ander dat een goed camerabeveiligingssysteem van onschatbare waarde is. Mocht er iets gebeuren dan kunt u altijd zien wat er gebeurd is. De beelden worden opgeslagen op een recorder zodat u deze ook aan kan dragen als bewijs voor de verzekering. Maar wat nu bij een storing? Beelden worden niet opgeslagen, en de kwaliteit van de beelden is zo slecht dat uw verzekering ze niet accepteert? Daar hoeft u zich met een Hikvision IP camera van IPcam-shop.nl geen zorgen om te maken. U kunt overal waar u maar bent inloggen in uw camerasysteem en via een live feed uw pand in de gaten houden. Omdat het beeld via uw internetverbinding wordt verzonden is het bovendien veel scherper.

Fibaro Home Center: een handig systeem voor in huis

Bent u al een tijdje geïnteresseerd in Fibaro Home Center van Domotica Shop, maar twijfelt u omdat u niet veel verstand heeft van het product? En wilt u juist een handig systeem dat u binnen enkele momenten volledig begrijpt? Dan is het Fibaro Home Center echt iets voor u. Dit systeem is eenvoudig te installeren en is nóg eenvoudiger in gebruik. Met duidelijke knoppen regelt u de temperatuur, verlichting en nog veel meer in uw woning. Ook verbindt u het systeem eenvoudig met uw smartphone of tablet. Zo bedient u de domotica vanuit uw comfortabele stoel of zelfs wanneer u niet thuis bent. Kunt u niet wachten om dit systeem in huis te hebben? Bekijk dan zeker eens de domotica producten dat Domotica Shop aanbiedt.

Met een Fibaro Home Center haalt u een kwaliteitsproduct in huis

Wanneer u kiest voor Fibaro Home Center, dan bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Zo heeft het product een exclusieve aluminium behuizing. Dit zorgt in de eerste plaats voor een nette en degelijke uitstraling, maar biedt ook optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het uiterlijk is slechts een voordeel dat het Fibaro Home Center 2 met zich meebrengt. Ook is het systeem eenvoudig te installeren, beschikt het over een slimme, zelf in te delen software en is er een goede communicatie tussen het systeem en uw pc of smartphone. Bent u al overtuigd om een Fibaro Home Center te gaan aanschaffen voor in uw woning? Dan is het aan te raden het assortiment van Domotica Shop eens te bekijken. Hier vindt u alles wat u nodig heeft als het om domotica gaat.

Haal het beste uit domotica met een Fibaro Home Center

Heeft u al van Fibaro Home Center gehoord? Dit product bezorgt u werkelijk een totaalbeleving. Dat heeft te maken met de bijzondere software die het Fibaro Home Center met zich meebrengt. Deze software is beschermd met maar liefst 12 verschillende patenten en is daarmee uniek in de wereld van domotica. Wilt u ook uw gehele huis aansturen vanuit uw mobiele telefoon? Genieten van gemak en rust? Bestel uw Fibaro Home Center dan vandaag nog. Dit kan bijvoorbeeld bij de webshop Domotica Shop. Bij dit bedrijf kunt u tevens terecht voor een antwoord op al uw vragen op het gebied van domotica.