Meetbaar meer verkeer dankzij een online marketing bedrijf

Het is je was niet ontgaan. Veel bedrijven zijn de laatste jaren uit de grond gegroeid door de verkoop van producten online. Neem bijvoorbeeld een Coolblue. Zij hadden tot aan een jaar geleden geen winkels. Toch zijn zij enorm gegroeid en hoe hebben zij dat voor elkaar gekregen? Dat komt door namen van online marketing. Van reviews op YouTube tot aan reclames op de televisie. Het is duidelijk te zien dat online marketing beter is voor de bevordering van de verkoop. Een online marketing bedrijf is daar op gespecialiseerd. Zij helpen je met je onderneming op het gebied van marketing. Zo is DoubleSmart is geschikt bedrijf om jouw dromen in de online marketing te realiseren.

 

Het is dus duidelijk te zien dat je met behulp van online marketing betere verkoop draait. Meer mensen hebben het over jouw bedrijf en vooral als je bevindt in een kleine markt. Bijvoorbeeld aan het verkopen van vliegtuigmotoren. Je ziet dat tegenwoordig heel veel bedrijven hier mee bezig zijn. Alleen lukt het zeker niet elk bedrijf om hier succesvol in te zijn. Daarom is het belangrijk om te kijken wat je nu fout doet als het niet lukt. Hiervoor zijn natuurlijk heel veel verschillende factoren die hier invloed op hebben. Veel bedrijven die doen namelijk, maar gewoon wat en hopen dat het goed komt. Dit is helemaal niet de goede insteek om succes te behalen met jouw website. Maar toch kan het aardig op weg helpen. Mocht je al meer ervaren zijn ben je er al vast bekend mee en heb je al een bedrijf gevonden waarmee je samenwerkt of heb je toevallig iemand in dienst die het voor jouw doet. Naast de online wereld is het ook van belang dat je doelen opstelt van wat jij wilt gaan bereiken in een tijdstek van een paar jaar. Het behalen van doelen zou namelijk niet binnen een korte tijd duren.

De verkoop stimuleren

Niet alleen door de marketing zou jouw bedrijf gaan groeien. Ook door het gebruiken van de zo geheten linkbuilding. Je schakelt een bedrijf in die voor jou allemaal links plaatst op andere websites. Mochten die mensen op die website klikken zien zij blauwe linkjes die doorverwezen worden naar jouw website. Hoe vaker mensen klikken op die linkjes hoe hoger jij met jouw bedrijf in de zoekresultaten komt te staan. Daardoor word er voor gezorgd dat een bedrijf meer omzet kan genereren. Dat zie je vooral bij bedrijven zoals de Coolblue die zich de focus leggen op de verkoop naar consumenten. Voor die bedrijven zou het ook anders gaan dan andere bedrijven. Je moet goed opletten wat zich in de markt afspeelt. Beginnen de marktleiders de prijzen aan te passen kan het voor jouw een kans of een bedreiging geven.

Hoe krijg ik mijn eigen website online?

Ben je bezig met het designen en bouwen van je eigen website? Wat gaaf, dan is het natuurlijk goed om te weten op welke manier je de website online kunt zetten. Voordat het zover is, dien je eerst een aantal belangrijke zaken te regelen. Denk hierbij aan het registreren van je domeinnaam en het kiezen van je webhosting pakket. Wanneer dat je gelukt is, is het tijd voor de laatste stap in het proces. In deze blog lees je meer over hoe je een domeinnaam kunt registreren en kom je erachter welke gegevens je nodig hebt voordat je de website online kunt zetten.

Zorg voor een goede domeinnaam en registreer deze voordat je begint

Je domeinnaam is de naam die je de website geeft. Voor de vindbaarheid is het belangrijk dat je geen lastige naam kiest, omdat website bezoekers dan niet bij je website uit kunnen komen. Als domeinnaam kun je vaak het beste voor de naam van je onderneming of merk kiezen. Voordat je de gewenste domeinnaam kunt registreren, is het belangrijk dat je checkt of de naam nog beschikbaar is. Zo ja? Dan kun je al je gegevens invullen en de domeinnaam op jouw bedrijf registreren.

Wanneer je een bevestiging hebt ontvangen dat je domeinnaam geregistreerd is, kun je voor een webhostingpartij kiezen die het beste bij je past. Daarna dien je nog wat stappen te zetten voordat je website live kan. Hieronder lees je meer over je domein hosten.

Welke gegevens heb je nodig voor je website online gezet kan worden?

WordPress-hosting Nederland is ideaal op het moment dat je ook een WordPress-website hebt gemaakt. Doordat dit allemaal bij dezelfde partij wordt ondergebracht, zorg je ervoor dat er weinig mis kan gaan. Voordat je de website online kunt zetten, dien je eerst over bepaalde gegevens te beschikken. De domeinnaam en je webhosting pakket zijn het belangrijkste. Zorg er dus voor dat je die als eerste regelt. Daarna kun je een FTP programma downloaden. Deze zijn vaak gratis. Hiermee kun je bestanden van de je computer of laptop op de server van de website zetten.

Daarna krijg je de mogelijkheid om FTP gegevens te maken. Hierdoor kun je verbinding maken met het webhosting pakket. Vaak duurt het even om alle bestanden van je computer op de server over te zetten. Wanneer dit proces voltooid is, staat je website online.

Welke voordelen heeft een Umbraco website?

Bijna iedere ondernemer heeft een website voor zijn bedrijf. Dit is ook vrij logisch, aangezien je tegenwoordig enorm veel klanten misloopt wanneer je online niet goed vindbaar bent. Het is dan ook belangrijk dat je een website hebt dit goed werkt en gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker. Wanneer je nog geen website hebt, kun je een webdeveloper inschakelen die een website voor je kan maken. Tijdens de zoektocht naar een goede webdeveloper is het belangrijk dat je kijkt naar welk content management systeem (CMS) de developer gebruikt. Er zijn namelijk verschillende CMS met elk zijn eigen voor- en nadelen. In dit artikel neem ik je mee in een paar voordelen van het Umbraco CMS. Dit CMS gebruik je om een Umbraco website te maken.

Friendly

Het grootste gedeelte van de website eigenaren zijn zelf geen webdevelopers en hebben daarom weinig verstand van content management systemen. Voor deze mensen is het wel handig wanneer ze zelf wijzigingen op een website kunnen doorvoeren. Om dit te doen is het dan ook fijn wanneer ze een CMS gebruiken die ook voor ‘noobs’ geschikt is. Het Umbraco CMS wordt gezien als een van de meest gebruiksvriendelijke CMS voor zowel webdevelopers als normale werknemers binnen een bedrijf.

Safety

De veiligheid van een CMS is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat jouw website gehackt wordt of dat er rare virussen op komen. Het Umbraco CMS is gemaakt met hulp van Microsoft technologie, waardoor er vaak essentiële updates zijn die veiligheidsrisico’s aanpakken. Dit maakt de Umbraco websites erg veilig om te gebruiken.

Snelheid

Ten slotte is het natuurlijk enorm fijn wanneer je een snelle CMS hebt. Niemand houdt ervan om een trage website te gebruiken en daarom zit je met een Umbraco CMS altijd goed. Het zijn namelijk snelle systemen in vergelijking tot andere CMS. Tevens zorgt een snelle website ook voor een betere score in de zoekmachines.

Dit zijn slechts drie van de vele handige voordelen van het Umbraco CMS. Wil je ook een website voor jouw bedrijf die gemaakt wordt op deze gebruiksvriendelijke content management systeem? Neem dan een kijkje op orange-juice.nl                en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen!