Hostme
Image default
Rechten

Schakel experten in voor het certificeren van aandelen en appartementsrechten

Heb je als rechtspersoon advies nodig bij het certificeren van aandelen of wil je een beroep doen op een notaris voor het splitsen in appartementsrechten? In de omgeving van Rotterdam kan je daarvoor notarissen inschakelen van het notariskantoor Kooijman Autar. Het is een organisatie met verscheidene jaren ervaring en zeer goed opgeleide medewerkers. Dat laatste komt doordat Kooijman Autar zelf enorm investeert in de opleiding van medewerkers. Ze hebben bovendien voor elk deelgebied een notaris die extra gespecialiseerd is in dat vakgebied. Hieronder ontdek je met wat de notarissen, adviseurs, mediators en juristen jou kunnen verder helpen.

Alles over de diensten van dit notariskantoor

Je kan bij notariskantoor Kooijman Autar uit Rotterdam aankloppen voor de meest uiteenlopende zaken. Moet je een notariële akte laten opstellen voor de splitsing in appartementsrechten? Dan kan! Heb je vragen over het certificeren van aandelen, het kopen of verkopen van een huis, het familiestatuut, het leren omgaan met vermogen, een geldlening of het pandrecht? Ook daarvoor kan je een beroep doen op de medewerkers van dit notariskantoor. Wil je advies over fusies, een aandeelhoudersovereenkomst, een kapitaalvermindering, een overdracht van je bedrijf aan derden, de hypotheek op een schip of een vliegtuig? De notarissen van Kooijman Autar helpen je graag verder. Je kan daarnaast ook bijstand of hulp van een huisnotaris krijgen bij de overdacht van een bedrijf binnen de familie. 

Kom meer te weten over de diensten van het bedrijf

Navigeer naar de website van het bedrijf als je bijstand wenst bij het certificeren van aandelen of een notaris wilt inschakelen voor het splitsen in appartementsrechten. Je kan de medewerkers ook altijd contacteren als je vragen hebt over je onroerend goed. De contactgegevens vind je op de website van het bedrijf. Ze staan altijd klaar voor jou om je vragen te beantwoorden en een samenwerking aan te gaan.