Hostme
Image default
Hosting

Wat is de goedkoopste webhosting

Wat is de goedkoopste webhosting

Als je over hosting praat dan gaat het al heel snel over Wat is de beste webhosting of wat is de goedkoopste webhosting. Dat het woordje goedkoop niet altijd hand in had gaat met kwaliteit moet iedereen zich ook goed beseffen. Dit neemt trouwens niet weg dat een hosting die u classificeert als zeer goedkoop dan ook minder qua kwaliteit en service niveau hoeft te zijn.

Indugas is een hosting aanbieder met relatief lage prijzen:

U vraagt zich zeker meteen af hoe het komt dat Indugas webhosting relatief lage kosten rekent voor zijn webhosting diensten. Dit heeft enkele zeer duidelijke en heldere redenen.
1. Indugas Webhosting is een project opgericht door meerdere internet ondernemers waarbij de prijs en het service level boven het maken van winst wordt beschouwd.
2. Indugas heeft geen duur kantoor zoals 90 van de 100 webhosting bedrijven.
3. Indugas heeft geen groot aantal werknemers dus ook veel minder loonkosten.
4. Indugas webhosting gebruikt enkel A merk servers en hardware wat ongeveer 80% van de kosten op langer termijn bespaart.
Kortom, als je opzoek bent naar de goedkoopste webhosting. Dan ben je bij Indugas niet op het juiste adres. Wilt u net iets meer dan de goedkoopste betalen. Dan kun je bij Indugas van alle voordelen genieten terwijl je toch nog host bij één van de goedkopere van heel de Benelux.

Indugas Webhosting kun je eenvoudig online samenstellen, waarna je direct kunt afrekenen en aan de slag gaan. Succes.

Wat is de goedkoopste webhosting

Voor meer info : http://www.indugas.nl