De beste haarverzorging op één plek

Het is altijd zo fijn als je veel services op één plek kan vinden. Denk bijvoorbeeld aan de supermarkt. Vroeger moest je apart naar de slager, de groenteboer, de bakker en de drogist om al je boodschappen voor de week in huis te halen. Maar tegenwoordig is dat allemaal samen gevoegd, je kan gewoon naar de supermarkt gaan en daar is alles te krijgen wat jij nodig hebt. Dat is toch super fijn?! Wat ook handig is, is dat je nu alles beter kan vergelijken. Maar tegelijkertijd kan er wel een stukje kwaliteit verloren zijn gegaan, dat is de afweging.

 

Wij van One Kappers Delft weten hoe fijn het is om een goede knipbeurt te hebben, de kwaliteit daarvan mag van ons betreft absoluut niet achteruit gaan. Nu alle kappers weer open zijn en klanten mogen ontvangen op afspraak, is het natuurlijk super fijn dat je weer naar de kapper kan en zeker als dat veilig gaat. Omdat er best wel veel mensen staan te popelen om een afspraak te maken, moet dat allemaal natuurlijk wel veilig. Ook is het belangrijk dat je op die afspraak dan beslist de beste service krijgt. Wij van One Kappers, een kapsalon in Delft, vinden het het aller belangrijkste dat klanten met een tevreden gevoel onze kapper Delft uit lopen. Zeker in onze mooie stad Delft wil je er natuurlijk helemaal top uit zien. En dan heb je geluk, want wij bieden bij One Kappers Delft veel verschillende services aan. Wij knippen zowel mannen als vrouwen als kinderen, iedereen kan bij ons terecht! Daarnaast hangt er altijd een gezellige sfeer en staan wij altijd open voor een leuk praatje. Ook is het bij ons altijd veilig en werken wij snel en schoon. Samen met de klant overleggen we, en dan voeren we uit. Knip ze!

Voor meer info : https://www.onekappers.nl/

Een goede achteruitrijcamera kopen

Een goede achteruitrijcamera kopen

Een Achteruitrijcamera kopen is van groot belang als je veel rijdt in een auto ofwel een ander motorvoertuig. Misschien ben je wel heel goed in inparkeren, maar achteruitrijden zal altijd lastig zijn. Zeker als je in een busje rijdt, in een camper of misschien in een ander groot voertuig. Hierbij zal het altijd lastig te zien zijn wat er nou echt achter je gebeurt. Gelukkig is er altijd een oplossing. Achteruitrijcamera’s zijn te koop bij Achteruitrijcamerawinkel.nl. Vooral bij het achteruitrijden en inparkeren zal de bestuurder blij zijn met wat hulp van een achteruitrijcamera. Het is namelijk niet fijn om op vakantie te gaan met de voertuig zonder achteruitrijcamera, en vervolgens tijdens het inparkeren een botsing maken. Of misschien ben je wel een postbezorger en rijdt je dag in dag uit in een grote bus vol met post. Je komt op allerlei verschillende plekken in Nederland en daarbij zal het vaak genoeg voorkomen dat je de bus even in een smal steegje of straatje moet parkeren. Dit kan erg lastig zijn als je nog niet zo ervaren bent en daarbij kan er veel schade bij worden oplopen. Het beste is dus om een achteruitrijcamera te kopen afgesteld op het voormaat van je busje. Als je een achteruitrijcamera aanschaft is het een goed idee om ook een verloopkabel te kopen, zodat de camera aansluit met het videobeeld voorin de camper. Bij een achteruitrijcamera van een camper is het heel belangrijk dat de camera waterdicht is, maar ook dat de camera stofdicht is. Er kan namelijk veel vuil op de camera komen tijdens het rijden. Veel goede camera’s vindt je dan ook bij achteruitrijcamera winkels. achteruitrijcameras zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Er zijn ook verschillende achteruitrijcameras voor vrachtwagens, caravans, maar ook voor landbouwvoertuigen. Kortom, een achteruitrijcamera is nodig en zeker handig.  

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Alles over de vervanging van rieten daken

Het is een typisch Hollandse soort dakbedekking, het beschermt tegen weer en wind, het ziet er mooi en stijlvol uit. Al enig idee waar ik het nu over heb? Over rieten daken natuurlijk! Riet is een uitstekend materiaal om een dak mee te bedekken omdat het waterdicht is en het is ook heel warm. Een rieten dak is net zoals een lekker warm dekentje dat je beschermt tegen weer en wind. Wat ook super fijn is aan dat rieten dekentje, is dat het super lang mee gaat, een rieten dak kan zomaar 25 tot 30 jaar mooi blijven. Natuurlijk moet je het in die tijd wel onderhouden, maar dat is een bijzaak. Als je ziet hoe mooi jouw dak met riet is, dan maakt het je niet uit dat je het af en toe moet inspecteren en onderhouden. Want ja, wat ziet er mooier uit dan een goudgeel rieten dak dat in het zonnetje staat uit te dampen na een flinke regenbui.

 

Als het riet al een aantal jaren op jouw dak ligt, dan zal je merken dat de kleur er van gaat veranderen. In het begin is het riet jong en goudgeel, maar na een aantal jaren zal je zien dat het een grijsbruine tint heeft gekregen. Het is eigenlijk net zoals het haar van ons mensen; het begint glanzend en blond en eindigt met de jaren in een grijze kleur. Zo gebeurt het dus ook met het riet op jouw dak. Als je ziet dat het riet aan het einde van zijn leven is, dan is het tijd om na te denken over de vervanging rieten dak. Laat dat bijvoorbeeld doen door de rietdekkers Wassenaar, het vervangen van een rieten dak is namelijk echt een werkje voor ambachtslieden. Zij kunnen eerst inspecteren of een renovatie niet mogelijk is. Als dat geen optie blijkt, gaan zij met plezier voor jou aan de slag!

Voor meer info : https://www.rietwerk.nl/

Te allen tijde de salarisadministratie op orde

Als startend ondernemer of grote onderneming kan het soms lastig zijn om personeelsgegevens zorgvuldig te kunnen verwerken. Verlofaanvragen moeten juist geregistreerd worden en ook is het nodig dat ziekmeldingen allemaal verwerkt worden. Wanneer dit niet op de juiste manier geschiedt, kan het voorkomen dat er fouten gemaakt worden in de salarisverwerking. Uiteraard pakt dit nooit voordelig uit, want zowel de werknemer als werkgever krijgen te maken met een foutieve af- of bijschrijving. Het is om die reden dus van groot belang dat zowel de personeelsadministratie als salarisverwerking zorgvuldig gedaan worden en op orde zijn. Ondervind jij als startend ondernemer ook geregeld problemen met de salarisverwerking? Denk er dan eens over na om de salarisadministratie uitbesteden aan CBBS!

CBBS is een hr adviesbureau en salarisverwerkingsbedrijf, die als geen ander weet hoe hiermee omgegaan moet worden. Op de eerste plaats kunnen wij jou uit de brand helpen door de salaris- en personeelsadministratie over te nemen en deze te structureren. Echter, wij zijn er niet alleen voor om jouw personeels- en salarisadministratie te beheren, maar kunnen jou ook adviseren om dit te verbeteren of zelfs te optimaliseren. Hiervoor laten wij een HR adviseur met jou in gesprek gaan, die samen met jou gaat onderzoeken waar de fout zich bevindt en hoe het grotere geheel weer op orde komt. Daarnaast is het mogelijk om met deze adviseur te achterhalen of loonstroken kloppen en de juiste informatie tonen aan de medewerker.

Heb jij moeite met het op orde krijgen van de salarisadministratie of bevindt er zich vaak een hiaat in jouw personeelsadministratie? Laat je dan adviseren door een HR adviseur van CBBS of besteed de salarisadministratie uit aan ons, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jij je jouw hoofd hier niet meer over hoeft te buigen. Op die manier kun jij je volledig focussen op dat waar je goed in bent: ondernemen.

Voor meer info : https://www.cbbs.nl/

Ontdek duurzaamheid bij Wijsman Duurzaam

Nu de zon weer volop schijnt, genieten we met zijn allen van het mooie weer. We gaan in de tuin zitten om te bruinen en in de pauze maken we een ommetje om een straaltje zon mee te pikken. Hoewel de warmte je loom maakt, worden we blij van het lekkere weer en neemt de positieve energie alleen maar toe. Echter, hoe zou het zijn om nog meer energie uit het zonnige weer te halen? Wijsman Duurzaam weet precies hoe je met zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen het optimale uit de zon kan halen en je nog blijer kan worden door een lage energierekening. Lees dus snel verder om erachter te komen wat Wijsman Duurzaam jou allemaal te bieden heeft!

Allereerst heeft Wijsman Duurzaam zonnepanelen ontwikkeld, die de zonne-energie opvangen door zonnecellen. Hoewel de stroom nu is opgevangen, moet deze nog omgezet worden in bruikbare stroom. De wisselstroom wordt gecreëerd door de fronius omvormer, zodat je ook écht stroom uit je zonnepanelen kan halen en die lage energierekening kan realiseren. Voor antwoord op de vraag ‘wat is de opbrengst zonnepanelen’ ben je afhankelijk van de ligging en zonkant van het huis. Heb jij een schuin dak op de zonkant? Dan heb je een groot voordeel ten opzichte van een investeerder in zonnepanelen met een plat dak en een schaduwkant. Laat je van te voren dus goed informeren over de installatie van zonnepanelen, voordat je deze laat monteren.

Naast zonnepanelen biedt Wijsman Duurzaam ook zonneboilers en warmtepompen, die zeker de moeite waard zijn voor ieder die een duurzaam bestaan wil leiden. Benieuwd naar de voordelen van deze investeringen? Bekijk dan de website van Wijsman Duurzaam en ontdek wat de duurzame profijten voor jou betekenen. Misschien realiseer jij een lagere energierekening wel sneller dan je ooit had durven hopen.

Voor meer info : https://www.wijsmanduurzaam.nl/

Achteruitrijcamera’s voor bestelbussen

Achteruitrijcamera’s zijn een super handige uitvinding die het parkeren en achteruitrijden met een voertuig een stuk makkelijker maakt. Nu hoef je niet meer de hele tijd achterom te kijken of je niet tegen een paaltje of struik aanrijdt, want je kan het gewoon allemaal zien op je scherm. Je hebt je ogen om vooruit te kijken en je achteruitrijcamera om achteruit te kijken.  Niet elke achteruitrijcamera is hetzelfde, er zijn heel veel verschillende soorten voor diverse voertuigen en modellen. In dit artikel ga ik bespreken welke camera het beste bij een bepaalde types bestelbussen past.  

 

Als eerste heb je de Fiat Ducato, dat is een redelijk grote, gesloten bestelbus. Het is een typische bedrijfswagen die geschikt is voor het vervoeren van spullen of bijvoorbeeld als bestelbusje. De perfecte achteruitrijcamera Fiat Ducato is de VZ-51, te koop bij achteruitrijcamerawinkel.nl. Deze camera is geschikt voor bussen die gesloten zijn en dus alleen bij de bestuurderskant en meerijderskant een deur hebben, en natuurlijk een achterklep. De VZ-51 is perfect voor gesloten bussen, omdat deze bij het derde remlicht geplaatst wordt zodat hij bijna onzichtbaar is en niet in de carrosserie hoeft geboord te worden. Het remlicht op de Ducato is hoog, waardoor het zicht door de camera prima is. Het verhoogt de veiligheid, aangezien je geen achteruitkijkspiegel hebt.

 

Voor de Opel Vivaro, een open bestelbus met schuifdeuren aan de zijkant, is een Sony camera in combinatie met een 7” LCD-kleurenmonitor de beste optie. Deze achteruitrijcamera kan je aan je bovenste remlicht bevestigen, zo hoef je niet te boren in de carrosserie en kan de bus nooit gaan lekken door de boorpunten. Deze camera is ideaal voor parkeren, filerijden en achteruitrijden. De kijkhoek van de camera is 170 graden, waardoor de speciale maneuvers zo veilig mogelijk zijn.

 

Net zoals de Opel Vivaro is de Renault Trafic een bestelbus, deze kan open of gesloten zijn. De ideale achteruitrijcamera Renault Trafic voor de ze bus wordt leehnavasor bevestigd aan het derde remlicht. Hierdoor is hij hoog geplaatst en kan je er heel veel door zien. Dus, voor elke bestelwagen een perfecte achteruitrijcamera.

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Bevind je te allen tijde veilig op de weg

Het achteruitrijden in een auto is al erg moeilijk, dus laat staan wanneer je met een groter voertuig de weg op moet. Door een smalle straat rijden of door een drukke menigte rijden is niet voor iedereen weggelegd en wordt al helemaal moeilijk wanneer het zicht niet optimaal is. Het is ook niet voor niets zo geregeld dat je in het bezit moet zijn van een speciaal rijbewijs als je in een vrachtwagen, camper of ambulance zou willen rijden. Het rijden in grote voertuigen is namelijk een vak apart en houdt meer in dan alleen maar te beschikken over goede rijkunsten. Als je in een vrachtwagen rijdt, kijk je neer op voorbij rijdende auto’s. Vanuit je spiegel kun je ze voorbij zien rijden en door de voorruit heb je uiteraard ook prima zicht. Echter, wanneer je van plan bent om achteruit te gaan rijden met de vrachtwagen, wordt het zien van auto’s lastiger, omdat je te maken hebt met een dode hoek. Hoewel elke autochauffeur hiervan op de hoogte wordt gesteld bij het leren van de autotheorie, is de praktijk vaak anders. Hoe kan de vrachtwagenchauffeur hier beter zicht op krijgen?

Het antwoord op die vraag is: het installeren van een achteruitrijcamera of het monteren van een camerasysteem inclusief monitor. Achteruitrijcamera kopen? Van Zwitserland is al jaren dé specialist in het behalen van verkeersveiligheid middels geavanceerde camerasystemen, waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor iedere weggebruiker. Door de hoge eisen die wij aan een camerasysteem stellen, verkopen wij alleen de allerbeste achteruitrijcameras die je kan bedenken. Laat je adviseren door onze experts of laat een camerasysteem door onze monteurs installeren. Wij kennen de kneepjes van het vak en willen ieder helpen die wil bijdragen aan optimale verkeersveiligheid. Niet alleen voor jezelf, maar voor iedere weggebruiker moet er veiligheid gegarandeerd worden.

Voor meer info : https://www.vanzwitserland.nl/

Geen last meer van kromme deuren met houtverf

Het verven van houten huizen is een klus waar niet zomaar klakkeloos aan begonnen kan worden. Het vereist kennis over het hout, de verfbeits en de uitstraling die je wil bereiken. Uiteraard wil je niet dat de verf al na een half jaar begint af te bladderen en je weer helemaal opnieuw moet beginnen. Als je dit dan weer niet op de juiste manier aanpakt, verzeker je jezelf ervan dat je precies een half jaar later hetzelfde effect hebt gecreëerd. Om niet in deze vicieuze cirkel te belanden, zal Moose Färg je te hulp schieten. Moose Färg is al jaren gespecialiseerd in houtverf naar het Zweedse voorbeeld. Het eeuwenoude recept van de Zweden vormt namelijk de basis voor houtverf van hoge kwaliteit en garantie voor een langdurig mooi effect. Wil je dus houtbeits kopen? Dan ben je bij Moose Färg aan het juiste adres.

De houtbeits van Moose Färg is duurzaam en eenvoudig te gebruiken. Hout past zich aan de weersomstandigheden aan, waardoor houtverf af kan bladderen of anders aangetast wordt. Hout zet namelijk uit wanneer het warm en vochtig is, terwijl het krimpt in droge en koude omstandigheden. Door de hoge dampdoorlatendheid van Moose Färg zal de verf juist meebewegen met het hout en hoef je je hier dus geen zorgen over te maken. Ook ondervind je geen problemen als je de kanten van het hout om de beurt verft wegens de hoge dampdoorlatendheid. Het beitsen van houten deuren zal dus geen probleem meer zijn, want kromme deuren zal je niet krijgen met Moose Färg.

Ben jij ook van plan om binnenkort het tuinhuis te gaan verven, de deuren in huis een likje verf te geven of de schutting opnieuw in de verf te zetten? Dan ben je bij Moose Färg aan het juiste adres!

Voor meer info : https://www.moosefarg.nl/

Onderhoud rieten dak

Een rieten dak vergt onderhoud. Veel mensen weten dit niet. De rietdekkers van rietwerk.nl weten dit maar al te goed. De rietdekkers zijn zeer bekwaam en zorgen in samenwerking met hun klanten voor het allerbeste resultaat mogelijk.

 

Wat moet je weten over rieten daken? Niet ieder huis is geschikt voor rieten daken. De hellinghoek (hoe stijl het dak is) moet namelijk stijl genoeg zijn, zodat het regenwater altijd snel genoeg wegstroomt. Dit is belangrijk, want zodra dit niet gebeurt, gaat het dak schimmelen. Bij de vorming van schimmels op rieten daken is de ligging van het huis ook belangrijk. Een huis dat is omringt door bomen die het huis omhelzen is geen gunstige situatie voor een rieten dak. Door de omliggende bomen wordt het water namelijk niet snel genoeg afgevoerd. Hierdoor is het dak erg gevoelig voor schimmelvorming.

 

Nu kun je veel gevallen met een klein beetje onderhoud op regelmatige momenten de ergste problemen voorkomen. Op deze manier lopen de kosten ook niet al te ver op. Zo hoeft u ook niet in een keer het hele dak te vervangen.

 

De meeste onderhoudswerkzaamheden zijn het schoonmaken van het dak zelf. Dit houdt in: het verwijderen van alg en mos. Het probleem van algen die op een dak ontstaan is dat deze het dak als het ware afsluiten. Zo kan het dak na een regenbui niet meer drogen. Omdat het dak dan nat blijft, gaat het op ten duur rotten. Veel rietdekkers willen voor u kijken naar wat er gedaan moet worden aan een dak. De rietdekkers haalt de algen dan weg met een bestrijdingsmiddel. Dit bestrijdingsmiddel spuit de rietdekker op het dak.

 

Wanneer u uw rieten dak niet goed en regelmatig heeft onderhouden, dan is het al te laat voor een algenbestrijdingsmiddel. Het enige dak een dakdekker kan doen is: uw dak vernieuwen door deze te scheren. Hierbij haalt de dakdekker de bovenste laag eraf, zodat de laag eronder zichtbaar wordt.

Voor meer info :

Je kind laten sporten

Op het moment dat je kind ongeveer 5 jaar is wordt het tijd dat ze op een sport gaan. Sporten is belangrijk voor kinderen en het is leuk als ze hier mee bezig zijn. Welke sport het wordt, wordt overigens ook bepaald door vriendjes en vriendinnetjes op de basisschool. In dit artikel ga ik bekende sporten in Nederland benoemen.

Hockey
Als eerst kan je hockey spelen. Het is een leuke en gezellig sport. De spelers zijn altijd heel sympathiek en de partijen gaan altijd heel vriendschappelijk met elkaar om. In de rust gaan veel teams altijd met elkaar om en gaan ze gezamenlijk wat drinken.

Voetbal
Dit is waarschijnlijk de bekendste en meest bespeelde sport in Nederland. Vooral voor jongens is dit een leuke sport. Als je gaat voetballen hoef je niet zoveel te hebben. Het tenue wordt vaak geregeld door de club. Het is alleen verplicht om speciale voetbalschoenen te dragen en scheenbeschermers. 

Tennis
Hoewel de sport minder populair is, zijn er een heleboel kinderen die de grootste lol beleven op de tennisbaan. Het is een wat chiquere sport en je speelt het vaak alleen of met iemand anders tegen een ander. Tennistoernooien duren vaak lang en je moet hier rekening mee houden. Vooral als jij mee gaat met de kinderen moet je bereid zijn om je zaterdag of zondag op te offeren. Je moet zelf een tennisracket kopen en jezelf voorzien van een paar tennisschoenen heren.

Basketbal
Het is een hele leuke sport basketbal. Het is alleen misschien wel slim om je kind hier alleen op te zetten als hij goede genen heeft. Het is een beetje vervelend dat je zoon of dochter op basket bal zit en vervolgens 40 centimeter kleiner is dan de rest van het team.

En sport is heel leuk om te beoefenen. Kies de juiste sport voor je kinderen.

 

Voor meer info : https://www.kctennis.nl/