Te allen tijde de salarisadministratie op orde

Als startend ondernemer of grote onderneming kan het soms lastig zijn om personeelsgegevens zorgvuldig te kunnen verwerken. Verlofaanvragen moeten juist geregistreerd worden en ook is het nodig dat ziekmeldingen allemaal verwerkt worden. Wanneer dit niet op de juiste manier geschiedt, kan het voorkomen dat er fouten gemaakt worden in de salarisverwerking. Uiteraard pakt dit nooit voordelig uit, want zowel de werknemer als werkgever krijgen te maken met een foutieve af- of bijschrijving. Het is om die reden dus van groot belang dat zowel de personeelsadministratie als salarisverwerking zorgvuldig gedaan worden en op orde zijn. Ondervind jij als startend ondernemer ook geregeld problemen met de salarisverwerking? Denk er dan eens over na om de salarisadministratie uitbesteden aan CBBS!

CBBS is een hr adviesbureau en salarisverwerkingsbedrijf, die als geen ander weet hoe hiermee omgegaan moet worden. Op de eerste plaats kunnen wij jou uit de brand helpen door de salaris- en personeelsadministratie over te nemen en deze te structureren. Echter, wij zijn er niet alleen voor om jouw personeels- en salarisadministratie te beheren, maar kunnen jou ook adviseren om dit te verbeteren of zelfs te optimaliseren. Hiervoor laten wij een HR adviseur met jou in gesprek gaan, die samen met jou gaat onderzoeken waar de fout zich bevindt en hoe het grotere geheel weer op orde komt. Daarnaast is het mogelijk om met deze adviseur te achterhalen of loonstroken kloppen en de juiste informatie tonen aan de medewerker.

Heb jij moeite met het op orde krijgen van de salarisadministratie of bevindt er zich vaak een hiaat in jouw personeelsadministratie? Laat je dan adviseren door een HR adviseur van CBBS of besteed de salarisadministratie uit aan ons, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jij je jouw hoofd hier niet meer over hoeft te buigen. Op die manier kun jij je volledig focussen op dat waar je goed in bent: ondernemen.

Voor meer info : https://www.cbbs.nl/

Ontdek duurzaamheid bij Wijsman Duurzaam

Nu de zon weer volop schijnt, genieten we met zijn allen van het mooie weer. We gaan in de tuin zitten om te bruinen en in de pauze maken we een ommetje om een straaltje zon mee te pikken. Hoewel de warmte je loom maakt, worden we blij van het lekkere weer en neemt de positieve energie alleen maar toe. Echter, hoe zou het zijn om nog meer energie uit het zonnige weer te halen? Wijsman Duurzaam weet precies hoe je met zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen het optimale uit de zon kan halen en je nog blijer kan worden door een lage energierekening. Lees dus snel verder om erachter te komen wat Wijsman Duurzaam jou allemaal te bieden heeft!

Allereerst heeft Wijsman Duurzaam zonnepanelen ontwikkeld, die de zonne-energie opvangen door zonnecellen. Hoewel de stroom nu is opgevangen, moet deze nog omgezet worden in bruikbare stroom. De wisselstroom wordt gecreëerd door de fronius omvormer, zodat je ook écht stroom uit je zonnepanelen kan halen en die lage energierekening kan realiseren. Voor antwoord op de vraag ‘wat is de opbrengst zonnepanelen’ ben je afhankelijk van de ligging en zonkant van het huis. Heb jij een schuin dak op de zonkant? Dan heb je een groot voordeel ten opzichte van een investeerder in zonnepanelen met een plat dak en een schaduwkant. Laat je van te voren dus goed informeren over de installatie van zonnepanelen, voordat je deze laat monteren.

Naast zonnepanelen biedt Wijsman Duurzaam ook zonneboilers en warmtepompen, die zeker de moeite waard zijn voor ieder die een duurzaam bestaan wil leiden. Benieuwd naar de voordelen van deze investeringen? Bekijk dan de website van Wijsman Duurzaam en ontdek wat de duurzame profijten voor jou betekenen. Misschien realiseer jij een lagere energierekening wel sneller dan je ooit had durven hopen.

Voor meer info : https://www.wijsmanduurzaam.nl/

Achteruitrijcamera’s voor bestelbussen

Achteruitrijcamera’s zijn een super handige uitvinding die het parkeren en achteruitrijden met een voertuig een stuk makkelijker maakt. Nu hoef je niet meer de hele tijd achterom te kijken of je niet tegen een paaltje of struik aanrijdt, want je kan het gewoon allemaal zien op je scherm. Je hebt je ogen om vooruit te kijken en je achteruitrijcamera om achteruit te kijken.  Niet elke achteruitrijcamera is hetzelfde, er zijn heel veel verschillende soorten voor diverse voertuigen en modellen. In dit artikel ga ik bespreken welke camera het beste bij een bepaalde types bestelbussen past.  

 

Als eerste heb je de Fiat Ducato, dat is een redelijk grote, gesloten bestelbus. Het is een typische bedrijfswagen die geschikt is voor het vervoeren van spullen of bijvoorbeeld als bestelbusje. De perfecte achteruitrijcamera Fiat Ducato is de VZ-51, te koop bij achteruitrijcamerawinkel.nl. Deze camera is geschikt voor bussen die gesloten zijn en dus alleen bij de bestuurderskant en meerijderskant een deur hebben, en natuurlijk een achterklep. De VZ-51 is perfect voor gesloten bussen, omdat deze bij het derde remlicht geplaatst wordt zodat hij bijna onzichtbaar is en niet in de carrosserie hoeft geboord te worden. Het remlicht op de Ducato is hoog, waardoor het zicht door de camera prima is. Het verhoogt de veiligheid, aangezien je geen achteruitkijkspiegel hebt.

 

Voor de Opel Vivaro, een open bestelbus met schuifdeuren aan de zijkant, is een Sony camera in combinatie met een 7” LCD-kleurenmonitor de beste optie. Deze achteruitrijcamera kan je aan je bovenste remlicht bevestigen, zo hoef je niet te boren in de carrosserie en kan de bus nooit gaan lekken door de boorpunten. Deze camera is ideaal voor parkeren, filerijden en achteruitrijden. De kijkhoek van de camera is 170 graden, waardoor de speciale maneuvers zo veilig mogelijk zijn.

 

Net zoals de Opel Vivaro is de Renault Trafic een bestelbus, deze kan open of gesloten zijn. De ideale achteruitrijcamera Renault Trafic voor de ze bus wordt leehnavasor bevestigd aan het derde remlicht. Hierdoor is hij hoog geplaatst en kan je er heel veel door zien. Dus, voor elke bestelwagen een perfecte achteruitrijcamera.

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Bevind je te allen tijde veilig op de weg

Het achteruitrijden in een auto is al erg moeilijk, dus laat staan wanneer je met een groter voertuig de weg op moet. Door een smalle straat rijden of door een drukke menigte rijden is niet voor iedereen weggelegd en wordt al helemaal moeilijk wanneer het zicht niet optimaal is. Het is ook niet voor niets zo geregeld dat je in het bezit moet zijn van een speciaal rijbewijs als je in een vrachtwagen, camper of ambulance zou willen rijden. Het rijden in grote voertuigen is namelijk een vak apart en houdt meer in dan alleen maar te beschikken over goede rijkunsten. Als je in een vrachtwagen rijdt, kijk je neer op voorbij rijdende auto’s. Vanuit je spiegel kun je ze voorbij zien rijden en door de voorruit heb je uiteraard ook prima zicht. Echter, wanneer je van plan bent om achteruit te gaan rijden met de vrachtwagen, wordt het zien van auto’s lastiger, omdat je te maken hebt met een dode hoek. Hoewel elke autochauffeur hiervan op de hoogte wordt gesteld bij het leren van de autotheorie, is de praktijk vaak anders. Hoe kan de vrachtwagenchauffeur hier beter zicht op krijgen?

Het antwoord op die vraag is: het installeren van een achteruitrijcamera of het monteren van een camerasysteem inclusief monitor. Achteruitrijcamera kopen? Van Zwitserland is al jaren dé specialist in het behalen van verkeersveiligheid middels geavanceerde camerasystemen, waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor iedere weggebruiker. Door de hoge eisen die wij aan een camerasysteem stellen, verkopen wij alleen de allerbeste achteruitrijcameras die je kan bedenken. Laat je adviseren door onze experts of laat een camerasysteem door onze monteurs installeren. Wij kennen de kneepjes van het vak en willen ieder helpen die wil bijdragen aan optimale verkeersveiligheid. Niet alleen voor jezelf, maar voor iedere weggebruiker moet er veiligheid gegarandeerd worden.

Voor meer info : https://www.vanzwitserland.nl/

Geen last meer van kromme deuren met houtverf

Het verven van houten huizen is een klus waar niet zomaar klakkeloos aan begonnen kan worden. Het vereist kennis over het hout, de verfbeits en de uitstraling die je wil bereiken. Uiteraard wil je niet dat de verf al na een half jaar begint af te bladderen en je weer helemaal opnieuw moet beginnen. Als je dit dan weer niet op de juiste manier aanpakt, verzeker je jezelf ervan dat je precies een half jaar later hetzelfde effect hebt gecreëerd. Om niet in deze vicieuze cirkel te belanden, zal Moose Färg je te hulp schieten. Moose Färg is al jaren gespecialiseerd in houtverf naar het Zweedse voorbeeld. Het eeuwenoude recept van de Zweden vormt namelijk de basis voor houtverf van hoge kwaliteit en garantie voor een langdurig mooi effect. Wil je dus houtbeits kopen? Dan ben je bij Moose Färg aan het juiste adres.

De houtbeits van Moose Färg is duurzaam en eenvoudig te gebruiken. Hout past zich aan de weersomstandigheden aan, waardoor houtverf af kan bladderen of anders aangetast wordt. Hout zet namelijk uit wanneer het warm en vochtig is, terwijl het krimpt in droge en koude omstandigheden. Door de hoge dampdoorlatendheid van Moose Färg zal de verf juist meebewegen met het hout en hoef je je hier dus geen zorgen over te maken. Ook ondervind je geen problemen als je de kanten van het hout om de beurt verft wegens de hoge dampdoorlatendheid. Het beitsen van houten deuren zal dus geen probleem meer zijn, want kromme deuren zal je niet krijgen met Moose Färg.

Ben jij ook van plan om binnenkort het tuinhuis te gaan verven, de deuren in huis een likje verf te geven of de schutting opnieuw in de verf te zetten? Dan ben je bij Moose Färg aan het juiste adres!

Voor meer info : https://www.moosefarg.nl/

Onderhoud rieten dak

Een rieten dak vergt onderhoud. Veel mensen weten dit niet. De rietdekkers van rietwerk.nl weten dit maar al te goed. De rietdekkers zijn zeer bekwaam en zorgen in samenwerking met hun klanten voor het allerbeste resultaat mogelijk.

 

Wat moet je weten over rieten daken? Niet ieder huis is geschikt voor rieten daken. De hellinghoek (hoe stijl het dak is) moet namelijk stijl genoeg zijn, zodat het regenwater altijd snel genoeg wegstroomt. Dit is belangrijk, want zodra dit niet gebeurt, gaat het dak schimmelen. Bij de vorming van schimmels op rieten daken is de ligging van het huis ook belangrijk. Een huis dat is omringt door bomen die het huis omhelzen is geen gunstige situatie voor een rieten dak. Door de omliggende bomen wordt het water namelijk niet snel genoeg afgevoerd. Hierdoor is het dak erg gevoelig voor schimmelvorming.

 

Nu kun je veel gevallen met een klein beetje onderhoud op regelmatige momenten de ergste problemen voorkomen. Op deze manier lopen de kosten ook niet al te ver op. Zo hoeft u ook niet in een keer het hele dak te vervangen.

 

De meeste onderhoudswerkzaamheden zijn het schoonmaken van het dak zelf. Dit houdt in: het verwijderen van alg en mos. Het probleem van algen die op een dak ontstaan is dat deze het dak als het ware afsluiten. Zo kan het dak na een regenbui niet meer drogen. Omdat het dak dan nat blijft, gaat het op ten duur rotten. Veel rietdekkers willen voor u kijken naar wat er gedaan moet worden aan een dak. De rietdekkers haalt de algen dan weg met een bestrijdingsmiddel. Dit bestrijdingsmiddel spuit de rietdekker op het dak.

 

Wanneer u uw rieten dak niet goed en regelmatig heeft onderhouden, dan is het al te laat voor een algenbestrijdingsmiddel. Het enige dak een dakdekker kan doen is: uw dak vernieuwen door deze te scheren. Hierbij haalt de dakdekker de bovenste laag eraf, zodat de laag eronder zichtbaar wordt.

Voor meer info :

Je kind laten sporten

Op het moment dat je kind ongeveer 5 jaar is wordt het tijd dat ze op een sport gaan. Sporten is belangrijk voor kinderen en het is leuk als ze hier mee bezig zijn. Welke sport het wordt, wordt overigens ook bepaald door vriendjes en vriendinnetjes op de basisschool. In dit artikel ga ik bekende sporten in Nederland benoemen.

Hockey
Als eerst kan je hockey spelen. Het is een leuke en gezellig sport. De spelers zijn altijd heel sympathiek en de partijen gaan altijd heel vriendschappelijk met elkaar om. In de rust gaan veel teams altijd met elkaar om en gaan ze gezamenlijk wat drinken.

Voetbal
Dit is waarschijnlijk de bekendste en meest bespeelde sport in Nederland. Vooral voor jongens is dit een leuke sport. Als je gaat voetballen hoef je niet zoveel te hebben. Het tenue wordt vaak geregeld door de club. Het is alleen verplicht om speciale voetbalschoenen te dragen en scheenbeschermers. 

Tennis
Hoewel de sport minder populair is, zijn er een heleboel kinderen die de grootste lol beleven op de tennisbaan. Het is een wat chiquere sport en je speelt het vaak alleen of met iemand anders tegen een ander. Tennistoernooien duren vaak lang en je moet hier rekening mee houden. Vooral als jij mee gaat met de kinderen moet je bereid zijn om je zaterdag of zondag op te offeren. Je moet zelf een tennisracket kopen en jezelf voorzien van een paar tennisschoenen heren.

Basketbal
Het is een hele leuke sport basketbal. Het is alleen misschien wel slim om je kind hier alleen op te zetten als hij goede genen heeft. Het is een beetje vervelend dat je zoon of dochter op basket bal zit en vervolgens 40 centimeter kleiner is dan de rest van het team.

En sport is heel leuk om te beoefenen. Kies de juiste sport voor je kinderen.

 

Voor meer info : https://www.kctennis.nl/

Laat speelgoed passen bij je tuin

Als je een eigen tuin heb dan stop je er waarschijnlijk veel tijd in. Je wilt graag dat de kleuren mooi bij elkaar passen, de bloemen er mooi bij staan en mensen je een compliment geven over je tuin. De tuin is namelijk wat iedereen ziet van je huis. De voortuin daar rijdt iedereen langs en de achtertuin kunnen mensen waarschijnlijk zien vanuit hun bovenverdieping. Maar wat is nou de meest voorkomende tuin en hoe richt je je tuin nou het mooist en het efficiëntst in en welke buiten speeltoestellen passen hier het beste bij? Als je veel met je tuin bezig bent stel je jezelf deze vragen waarschijnlijk regelmatig. Je wilt tot rust kunnen komen en kunnen genieten van je tuin, maar het is ook fijn als je kinderen zich hier in vermaken kunnen. Het evenwicht in deze vragen vinden kan als lastig ervaren worden door mensen. In dit artikel ga ik het vooral hebben over het speelgoed dat je in je tuin plaatsen kan.

Als je opzoek bent naar het juiste en leukste buitenspeelgoed dan is een schommel kopen slim. Het neemt relatief weinig ruimte in beslag en geeft kinderen fantastisch veel mogelijkheden om te spelen. Hiernaast kan je de schommel om de balk heen wikkelen. Op deze manier neemt het niet teveel ruimte in beslag en kan je er makkelijk om heen werken. Hiernaast is een zandbak kopen ook een goede mogelijkheden. Je kijkt er makkelijk overheen kijken en een kleedje is er zo over heen gelegd. Ook een speelhuis is een goed idee. Het is alleen moeilijk omdat deze vaak wat meer ruimte in beslag nemen. Hoewel ze in veel soorten en maten komen heb je een relatief grote tuin nodig om zo’n huisje te plaatsen.

Wat je ook doet met je tuin en welke keus je ook maakt. Je moet er voor zorgen dat je goed nadenkt of het speelgoed in je tuin past.

Voor meer info : https://www.buitenspeelgoed.nl/

Het belang van e-mailhosting

Wanneer je een website gaat gebruiken om doelen te bereiken, dan betekent dit vaak eigenlijk gewoon dat je professioneel aan de slag wilt gaan. Dit betekent dus dat je zorgt voor een eigen domeinnaam te registreren.

Daarnaast wil je natuurlijk ook vanaf je domeinnaam kunnen e-mailen. In dat geval heb je dus ook e-mailhosting nodig.

Dit kan in een groot pakket worden aangeboden bij een hostingmaatschappij. Wel is het belangrijk dat je let op een aantal punten. Dit zorgt ervoor dat je altijd goede hosting kiest.

Eigen e-mailadres

De belangrijkste zaak waar je op moet letten is natuurlijk dat je echt een eigen e-mailadres krijgt. Goede e-mailhosting houdt in dat je een door jouw gekozen adres krijgt dat eindigt op jouw domeinnaam. Dit bevordert de professionele uitstraling die je natuurlijk zoekt.

Het is natuurlijk dan ook wel belangrijk dat je een mailprogramma op je device hebt. Een goede e-mailhost maakt het bovendien mogelijk dat je je mail op verschillende devices zou kunnen ontvangen. Dit maakt het gemakkelijk als je veel onderweg bent.

Opletten met virussen

Het is natuurlijk ook belangrijk dat een e-mailhosting wordt verzorgd op een manier die geen schade aan je mail of je website kan brengen. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door te zorgen dat er goede bescherming tegen virussen wordt geboden.

Dit is belangrijk omdat een flink aantal schadelijk software en dergelijk per e-mail binnenkomt. Een goede host kan deze er echter tussenuit vissen. Je krijgt dan alleen de mail die ook echt voor jou bestemd is en je kunt hier dan zonder zorgen mee aan de slag.

Voor meer info : https://www.swx.be

Tips om de waterpijp ervaring te verbeteren

In het weekend wil je graag gezellig hangen met je vrienden. Door de weeks zit je op school of werk je misschien zelfs al. Fifa 18 en Call of Duty WW2 zijn uit dus je wilt graag lekker ontspannen met je vrienden. Je besluit om lekker te hangen onder het genot van een waterpijp en waarom niet! Iedereen geniet hiervan op zijn eigen manier. Sommigen gaan ondertussen van de game console en anderen genieten onder het genot van rustige muziek of een serie op tv. Maar hoe kan je het roken van de waterpijp nou nog leuker maken en de echte waterpijp ervaring beleven. Hierbij krijg je van mij waterpijp tips om het nog leuker te maken.

  1. Als je een ervaren roker bent en je houdt van verschillende is het noodzakelijk om de waterpijp slang regelmatig schoon te maken. De smaak van de tabak en de condens van de vloeistof blijft in de slang hangen. Naast een mengsel van smaken kan dit in de loop van tijd zorgen voor het kapot gaan van de slang.
  2. Verander voor variatie de vloeistof in je waterpijp vaas. Bij een waterpijp gaat de rook door de vloeistof heen. Door gebruik te maken van een vloeistof met smaak is het mogelijk om smaken te combineren.
  3. Als iets vertrouwelijk voelt blijf je er vaak bij. Dit is geld ook voor de waterpijp en alles wat daarbij komt kijken. Stap daarom is uit je comfortzone en probeer is een andere smaak.
  4. Maak gebruik van ijs. Door gebruik te maken van ijs is de rook koud en krijg je een heerlijk verkoelend gevoel. 

Het zijn natuurlijk wat algemene tips en misschien wist je veel al. Hopelijk kan jij met deze tips weer even vooruit en ontdek je de waterpijp helemaal opnieuw. Kan jij met deze tips weer verder gaan met schieten van je rondjes of het maken van mooie tornado’s.

Voor meer info : https://premium-hookahs.nl/